19 / 05 / 2024

amasya cami kubbesi çöktü

amasya cami kubbesi çöktü

Şeyhcui Mahallesi'nde yapımı süren caminin inşaat çalışmaları sırasında, betonu dökülen iki kubbeden biri, yağmurun da etkisiyle çöktü. Kubbede bulunan işçiler, yaklaşık 15 metre yüksekten düştü.

TOKİ Amasya Suluova 309 konut ihalesi yarın!

Amasya İli, Suluova İlçesi, Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya Suluova 309 konut ihalesi 24 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya İli, Suluova İlçesi, Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami inşaatı ihalesi 24 Nisan'da...

TOKİ Amasya projesi 24 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Amasya Suluova Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya Suluova 309 konut ihalesi 24 Nisan'da!

Amasya İli, Suluova İlçesi, Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Amasya'ya 309 yeni konut!

TOKİ Amasya Suluova Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Amasya 309 konut ihalesi 24 Nisan'da!

Amasya İli, Suluova İlçesi, Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Amasya Göynücek'e 110 konut!

Amasya İli, Göynücek İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 110 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi'ndeki cami yükseliyor!

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi içinde yer alan cami inşaatı devam ediyor. Cami inşaatı ile ilgili bir açıklama yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir; hayırseverleri bağış yapmaya davet etti.

Mardin’de cami kubbesi çöktü: 6 yaralı!

Mardin’de yapımı süren bir caminin kubbesi çöktü. 6 işçinin yaralandığı olayda yaralılardan birinin halen göçük altında olduğu öğrenildi.

Amasya'da Suluova Kent Meydanı ve Cami Projesi çalışmaları başladı!

Amasya'nın Suluova İlçesine yeni bir kimlik kazandıracak olan ve yarım asırdır özlemle beklenilen Kent Meydanı ve Cami Projesi için çalışmalar başladı.

Amasya Suluova kent meydanı ve cami projesinde çalışmalar başladı!

Amasya'nın Suluova İlçesine yeni bir kimlik kazandıracak olan ve yarım asırdır özlemle beklenilen Kent Meydanı ve Cami Projesi için çalışmalar başladı. Suluova Belediye Başkanı Üçok konuyla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ Amasya Ziyaret'e yerel mimaride 356 konut yaptıracak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Amasya’ nın Ziyaret ilçesine yerel mimaride 356 konut, 1 cami, 1 ticaret merkezi yaptıracak. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Amasya Merkez Ziyaret 2. Etap 356 konut ihalesi bugün!

TOKİ Amasya Merkez Ziyaret 2. Etap 356 konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

amasya cami kubbesi çöktü Haberi

amasya cami kubbesi çöktü


Amasya'da inşaat halindeki Hazreti Ömer Camisi'nin kubbesinin çökmesi nedeniyle 3 işçi yaralandı.


Şeyhcui Mahallesi'nde yapımı süren caminin inşaat çalışmaları sırasında, betonu dökülen iki kubbeden biri, yağmurun da etkisiyle çöktü. Kubbede bulunan işçiler, yaklaşık 15 metre yüksekten düştü.


Yaralanan işçiler Celal Keten, Halil Öztürk ve Yusuf Kaya, ambulanslarla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Olay yerinde güvenlik önlemi alan emniyet güçleri, toplanan vatandaşları cami çevresinde uzaklaştırdı.


Şeyhcui Mahallesi muhtarı Mustafa Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, işçilerin beton dökümü sonrasında kubbenin, yağmurun da etkisiyle ağırlaşarak çöktüğünü söyledi.


Karaman, yaralanan 3 işçinin durumlarının ağır olmadığını...