04 / 05 / 2024

amasya merzifon Atıksu Arıtma Tesisi

amasya merzifon Atıksu Arıtma Tesisi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Avrupa Birliği (AB) Amasya’nın Merzifon ilçesine Atıksu Arıtma Tesisi yatırımı yapıyor. “Merzifon Atıksu Arıtma Tesisi Yapım İşi İhalesi” kapsamında 17 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirildi.

Merzifon Atıksu Arıtma Tesisi çalışmaları sürüyor!

Merzifon Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işlerinin görüşüldüğü 4. aylık toplantısı Merzifon Belediyesi'nde proje ortaklarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Kadir Topbaş Büyükçekmece Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inceledi!

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş, “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik'' dedi.

Manisa ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi ihaleleri gerçekleşti!

Manisa ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi ihaleleri gerçekleşti. İller Bankası Genel Müdürlüğü’nce ihalelerin Ankara’da gerçekleştirildiği belirtilirken, tesislerin tamamlanmasıyla birlikte atık suların çevreye zararlı unsur olmaktan uzaklaşacağı ifade edil

Cumaköy'de atıksu arıtma tesisi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı Cumaköy ile Mollafenari yerleşim bölgelerinin atıksularını arıtmak için Cumaköy'de modüler ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Kadir Topbaş Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş yaptığı açıklamada “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik" DEDİ

Gebze Cumaköy'e modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı Cumaköy ile Mollafenari yerleşim bölgelerinin atıksularını arıtmak için Cumaköy’de modüler ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Küçüksu Atıksu Tüneli inşaatı bu yıl tamamlanacak!

İstanbul Boğazı'na deşarj edilen atık suları toplamak ve Küçüksu Atıksu Ön Arıtma Tesisi'ne ulaştırmak amacıyla yürütülen Beylerbeyi Küçüksu Atıksu Tüneli ikmal inşaatında en zor aşama olan tünelin delinmesi bugün tamamlanıyor.

Keleş Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, geyve ve Pamukova ilçelerine hizmet verecek Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarının başladığını açıkladı.

Seydişehir Su ve Atıksu Projesi tanıtıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, AB Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) Programı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Seydişehir Su ve Atıksu Projesi”ni düzenlediği toplantıyla tanıttı.

Konya Seydişehir Su ve Atıksu Projesi tanıtıldı!

AB Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) Programı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen "Seydişehir Su ve Atıksu Projesi", Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular kura yeri!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi'nde 9 bin 917 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 220 adet konut kura yöntemiyle satılıyor. İşte TOKİ Amasya Merzifon Sofular kura yeri...

TOKİ Amasya Merzifon Sofular kura çekimi ne zaman?

Aylık 404,02 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabilen TOKİ Amasya Merzifon Sofular'da yer alan 220 adet konut kurayla satışa sunuluyor. Peki TOKİ Amasya Merzifon Sofular kura çekimi ne zaman?

Amasya Merzifon Sofular TOKİ kurası nerede çekilecek?

Kura çekimi bugün yapılacak olan TOKİ Amasya Merzifon Sofular'da 2+1 daireler yer alıyor. Projede 180 aya varan vade imkanı sunuluyor. Peki Amasya Merzifon Sofular TOKİ kurası nerede çekilecek?

amasya merzifon Atıksu Arıtma Tesisi Haberi

amasya merzifon Atıksu Arıtma Tesisi

Bakanlık ile AB tarafından finansmanı karşılanan “Merzifon Atıksu Arıtma Tesisi Yapım İşi İhalesi” kapsamında 17 Mart 2015 tarihinde bilgilendirme toplantısı ve saha gezisi gerçekleştirildi.


Projenin uygulanacağı mevkiyi tanıtmak için düzenlenen saha gezisine, ihaleye teklif vermek isteyen şirketler katıldı. Gezi sırasında Avrupa Birliği Yatırımları Daire Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürü Vekili Serap Peker, uzman yardımcıları Ertuğ Kilavuz ve İlkem Bahçeci tarafından katılımcılara gerekli bilgilendirmeler yapıldı. 


Merzifon Su ve Atıksu Yatırımı Projesi; Merzifon Su ve Atıksu Projesi için Teknik Yardım ve Müşavirlik İşi, Merzifon Atıksu Arıtma Tesisi 1. Kısım Yapım İşi, Merzifon İçmesuyu Projesi 2. Kısım Yapım İşi ve Merzifon Atıksu Projesi Mal Temin İşi olmak üzere 4 bileşenden oluşuyor.

Merzifon Atıksu Arıtma Tesisi Yapım İşi, tasarım ve yapım işlerini, tüm mühendislik tasarım ve...