02 / 05 / 2024

amasya projeleri 2015

amasya projeleri 2015

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Feda Öner 'in daveti üzerine 'Alanında Tecrübe Konuşuyor' etkinlikleri kapsamında öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

TOKİ Amasya'da 425 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan TOKİ, Amasya'da 425 yeni konut hayata geçirecek.

Amasya Merzifon'un projeleri masaya yatırıldı!

Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, bölgedeki projeler ve yatırımlarından bahsetti. İşte ilçenin yatırım programı...

Amasya'nın çılgın projeleri son aşamada!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ‘Amasya’nın çılgın projesi’ diye adlandırdığı Ferhat Tüneli Projesi ile Yeşilırmak Kauçuk Bendi, Rekreasyon Alanları Oluşturulması, Yenilenebilir Enerji Eksenli Gelişim Projesi’nde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Amasya Ferhat Tüneli'nde sona gelindi!

Amasya Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve Harşene Dağı’nın altından geçip şehrin iki yakasını birbirine bağlayacak Ferhat Tüneli’nde ışık göründü.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Minyatür Amasya Müzesi’ni 76 bin kişi ziyaret etti!

Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu, 2014 yılında 70 bin 182 biletli ziyaretçinin gezip 73 bin 50 lira gelir elde edilen müzeyi 2015 yılında 76 bin kişinin ziyaret ettiğini ve 86 bin lira gelir sağlandığını açıkladı.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

TOKİ Amasya Merzifon başvuru işlemleri 2015!

TOKİ Amasya Merzifon'da 75 metrekare büyüklükte 2+1 daireler bulunuyor. Projede aylık taksitler 290 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Amasya Merzifon başvuru işlemleri 2015 detayları...

TOKİ Amasya Merzifon emekli son başvuru günü!

TOKİ Amasya Merzifon emekli son başvuru günü 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Kura çekimi 21 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan projede 75 metrekare büyüklükte konutlar bulunuyor.

Kasım ayında Amasya'da 350 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Samsun Bölge Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Amasya'da 2015 Kasım ayında 350 konut satıldı. Türkiye genelinde konut satışları 2015 Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %2,1 oranında arttı.

TOKİ Amasya Merzifon emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Amasya Merzifon emekli başvuru işlemleri için son gün 30 Aralık 2015. Aylık taksitlerin 290 TL'den başladığı projede 150 adet daire kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

TOKİ Amasya Merzifon kura başvuruları 2015!

TOKİ Amasya Merzifon'da 150 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede başvuru ücreti olarak 500 TL isteniyor. İşte TOKİ Amasya Merzifon kura başvuruları 2015 detayları...

amasya projeleri 2015 Haberi

amasya projeleri 2015

Harita Mühendisi olan Belediye Başkanı Özdemir, Teknik Bilimler MYO Harita ve Kadastro Programı öğrencilerine mesleki tecrübelerini anlattı. Öğrencilerin Amasya'ya dair fikirlerini soran Özdemir, öğrencilerden gelen sorulara da yanıt verdi. Harita mühendisi olarak uzun yıllar çalıştığını ifade eden Başkan Özdemir. istikbali olan, istihdam odaklı bir bölümde okudukları için Amasya Üniversiteli öğrencileri tercihlerinden dolayı tebrik etti. 

Mesleki eğitimin çok önemli olduğunu söyleyen Özdemir; "Öğrendiklerinizi pratiğe döküp, becerinizi geliştirmeniz gerekiyor. Bu da sizin içinizdeki mesleki heyecanla, kendinizi geliştirmenizle alakalı bir durum. Eğer bu mesleği seviyorsanız çok keyif alarak yapacaksınız, arazide karşılaştığınız problemleri çözdüğünüzde bir çocuk gibi sevineceksiniz" dedi. 

Öğrencilerden gelen kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bir soruya 'Biz Amasya'yı yaparak değil yıkarak güzelleştiriyoruz' cevabını veren Özdemir bu sloganın anlamını ise şu sözlerle açıkladı. 

"Türkiye'de ne yazık...