18 / 05 / 2024

amasya taşova 350 kişilik yurt

amasya taşova 350 kişilik yurt

Taşovalı iş adamlarından Torunlar Grup sahibi Bedir Torun, ilçeye 350 kişilik kız-erkek öğrenci yurdu yapıyor. Çalışmaları bizzat takip eden Ömer Torun, Yüklenici firma Yılmaz İnşaat, tüm ekipleri ile çalışmalara başladığını dile getirdi.

Otomobil alacaklara 350 Bin TL taşıt kredisi imkanı!

Otomobil satın almak isteyen vatandaşlar taşıt kredisi imkanlarını sürekli araştırıyorlar. Buna göre, 350.000 Türk Lirası taşıt kredisi Halkbank’tan kaç TL taksit ile veriliyor?

350.000 TL taşıt kredisi, 4 yıl vadeli uygun faizli nasıl ödersiniz? Bankaların faiz oranları ve taksitleri...

Araç sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için, bankaların sunduğu taşıt kredileri büyük önem taşımaktadır. Buna göre, özel bankaların 4 sene vadeli, 350.000 Türk Lirası tutarındaki taşıt kredileri ve hesaplama, taksitleri neler? İşte haberin detayları...

Milli Emlak, Amasya’da yüzde 20 indirimle 16 arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 16 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin bedellerinin peşin ödenmesi durumunda yüzde 20 indirim yapılacağı açıklandı.

Milli Emlak o ildeki bir adet araziyi satışa çıkardı! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim!

Amasya ili, Taşova ilçesine bağlı Taşova Milli Emlak Şefliği, bir adet araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Satışın açık ihale usulüyle gerçekleşeceği ve ihalenin 7 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

Milli Emlak o ildeki 59 arsa ve araziyi 8 taksitle satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkanı da var! 

Taşova Milli Emlak, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 59 adet arsa ve araziyi peşinde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Amasya Taşova'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü'ndeki 82 adet 3. etap parselin satışları başladı. Proje 21 dönüm arsayı kapsıyor. İşte detaylar....

ŞOK’ta ekmek kızartma makinesi 1050 TL’ye, sürgülü duş seti 120 TL’ye, merdiven 350 TL’ye düştü!

ŞOK Market, yeni paylaştığı indirimli ürünler kataloğu kapsamında 2 Haziran tarihinde indirime girecek ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu. Bu kapsamda, ŞOK'ta ekmek kızartma makinesi 1050 TL’ye, sürgülü duş seti 120 TL’ye, merdiven 350 TL’ye düştü. İşte 2 Haziran Cuma ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta erkek bakım seti 600 TL’ye, seyahat ütüsü 350 TL’ye, robot süpürge 6900 TL’ye düştü!

ŞOK Market’in 27 Mayıs Cumartesi tarihine özel indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken, ŞOK’ta erkek bakım seti 600 TL’ye, seyahat ütüsü 350 TL’ye, robot süpürge 6900 TL’ye indi. İşte ŞOK 27 Mayıs Cumartesi tarihli fiyat listesi...

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Tarık Taşova tarafından kuruldu.

Amasya ve Eskişehir'de yer alan iki taşınmaz özelleştirildi!

Amasya ve Eskişehir'de yer alan taşınmazların özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi.

amasya taşova 350 kişilik yurt Haberi

amasya taşova 350 kişilik yurt

Taşovalı iş adamlarından Torunlar Grup sahibi Bedir Torun, ilçeye 350 kişilik kız-erkek öğrenci yurdu yapıyor.

Taşova ilçesinde Yüksekokulun açılması ile öğrenciler için yurt sorunu hat safhaya geldi. Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu Lisesi, İmam Hatip liselerinde öğrenim gören kız ve erkek öğrenciler için kalacak yer sorun olmaya başlamıştı. İlçemizde açılan Yüksek Okul, yurt sorunu sebebi ile 2015 -2016 yılı için yeni bölümler açamadı. Gerek yeni gelecek öğrenciler, gerekse mevcut öğrenciler Erbaa ve Amasya'ya gidiyorlardı. İşte tam bu nokta da İşadamı Bedir Torun ve oğulları yurt için yatırım yapma kararı alarak sorunu çözdüler. 


Öğrenci yurdu olarak yapılan ve Sağlık Meslek lisesine dönüştürülen ve şimdi boş olan 4 katlı binada tadilat yaprak 300 kişilik Erkek öğrenci yurdunu 2015-2015 Eğitim-Öğretim yılına hazır hale geleceğini söyleyen...