02 / 05 / 2024

amasya toki konutları

amasya toki konutları

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Amasya'da hayata geçirilen TOKİ Konutları'nda incelemerde bulundu.

Suluova 2. etap kura çekilişi 29 Kasım 'da!

Amasya Suluova'da yaptırılan 2.Etap TOKİ Konutları'nın kuraların 29 Kasım 2013 tarihinde çekilmesi planlanıyor. Mahmut Boz, vatandaşların modern konut sahibi olabilmeleri için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

Amasya Taşova TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanıyor!

Amasya Taşova'da Tekel depoları ile Kapalı Spor salonu arasında, 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi kapsamında yapılan 500 takvim günü içinde tamamlanması planlanan TOKİ konutları inşaatı sürüyor.

Amasya Suluova 2. Etap TOKİ Konutları kura sonuç listesi!

Amasya Suluova 2. Etap TOKİ Konutları'nda yer alan 81 konut kura çekimi ile satışa sunuluyor. Amasya Suluova 2. Etap TOKİ Konutları kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. 

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Amasya Merzifon TOKİ Konutları'nın kurası çekildi!

Amasya Merzifon'da emekliler için yapılacak olan TOKİ konutları için kur'alar dün Bağlarbaşı Düğün Salonu'nda çekildi. Geçtiğimiz ay müracaatlar başlamış ve müracaat sonunda 2113 emekli 2+1 konutlara talip olmuştu.

TOKİ Amasya Merzifon kura sonuçları ne zaman açıklanır?

Kura çekimi bugün saat 10.00 itibariyle başlayan TOKİ Amasya Merzifon Konutları için 240 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki TOKİ Amasya Merzifon kura sonuçları ne zaman açıklanır?

TOKİ Amasya Merzifon kura çekimi 2016!

TOKİ Amasya Merzifon Konutları başvuruları sona erdi. Projede yer alan 150 adet konut bugün satışa çıkarılacak. İşte TOKİ Amasya Merzifon kura çekimi 2016 detayları...

Amasya Merzifon TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Amasya Merzifon Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Projede 9 bin 940 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Amasya Merzifon TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Amasya Merzifon Konutları kura çekimi!

TOKİ Amasya Merzifon Konutları kura çekimi 21 Ocak 2016 tarihinde yapılacak. Toplamda 150 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 240 ay vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Amasya Merzifon kura tarihi 2016!

TOKİ Amasya Merzifon Konutları için aylık taksitler 290 TL'den başlıyor. Projede 150 adet daire kura yöntemiyle satışa çıkıyor. İşte TOKİ Amasya Merzifon kura tarihi 2016...

amasya toki konutları Haberi

amasya toki konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan, idarenin Amasya şantiyelerinde incelemeler yaptı.
 
İlk olarak Amasya Merzifon’da inşası yaklaşık yüzde 80 seviyesine ulaşan 376 konutluk projenin şantiyesini denetleyen Turan,  yerel mimariyi barındıran projenin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Turan, inşaatı devam eden 376 konutluk projenin yeni bir yaşam alanı oluşturacağını da söyledi.


 
“Amasya’da 4 bin 839 konutun inşasına başladık”

 
Amasya Suluova’da inşası yüzde 75 seviyelerine ulaşan 665 konutluk projeyi de denetleyen Turan, “Amasyalı vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak için çalışıyoruz. Bugüne kadar Amasya ilimizde 4 bin 839 konutun yapımına başladık. Bu konutlarımızın 3 bin 332’sini tamamladık” diye konuştu.
 
Amasya şantiye incelemeleri kapsamında son olarak merkezde inşası devam eden 356 konutluk projenin şantiyesini denetleyen Mehmet Ergün Turan, “Konutlarımız hızla...