22 / 05 / 2024

Amasyada 15 eğitim yatırımı

Amasyada 15 eğitim yatırımı

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, il genelinde toplam 15 eğitim yatırımından 8’inin inşasının sürdüğünü, 7’sinin de 2017 yılı sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını açıkladı.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi yarın!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi 14 Şubat'ta!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 14 Şubat saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Medicana, eğitim sektörüne giriyor!

Medicana Sağlık Grubu, 2017’yi yüzde 15 büyüme ve 700 milyon TL ciroyla kapatmaya hazırlanıyor. Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, “Yeni eğitim yılma birkaç okulla giriş yapacağız” dedi.

Kuleli Askeri Lisesi eğitim merkezi olacak!

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kapatılan askeri okulların tarihi binalarının ne yapılacağına ilişkin bir süredir yürütülen çalışmada son aşamaya gelindi. Kuleli Askeri Lisesi'nin Boğaz kenarındaki tarihi binası eğitim amaçlı kullanılacak.

Manisa'da Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen okullar!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrasında Olağanüstü Hal Kararnamesi ile kapatılan ve Milli Eğitim Bakanlığına devredilen okulların ilk öğrencileri ders başı yaptı.

Amasya'da 15 eğitim yatırımından 7'si 2017 yılı sonu tamamlanacak!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, il genelinde toplam 15 eğitim yatırımından 8’inin inşasının sürdüğünü, 7’sinin de 2017 yılı sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını açıkladı.

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merdivenköy 2 Şubesi açıldı!

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merdivenköy 2 Şubesi, İsmail Demirörs Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 15 Ekim'de Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi'nde açıldı.

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merdivenköy 1 Şubesi açıldı!

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merdivenköy 1 Şubesi, İsmail Demirörs Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 15 Ekim'de Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi'nde açıldı.

BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası inşaat ihalesi 15 Eylül'de!

"BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası" inşaat işleri belli istekliler arasında ihale edilecek. BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası inşaat işleri ihalesi 15 Eylül 2015 yapılacak.

Bostancı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Eğitim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bostancı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Eğitim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Polat, Fethi Uğur Müdürlüğü'nde 9 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu.

Ümit Organizasyon Mimarlık İnşaat ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Organizasyon Mimarlık İnşaat ve Eğitim Limited Şirketi, Aydın Panayır, Çiğdem Akçay, Neşe Erden tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Ümit İş Merkezi'nde kuruldu.

A4 Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A4 Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Erol Pektaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi, İnebolu Sokak'ta kuruldu.

2015 eğitim bütçesi 4 milyon 505 bin 74 TL!

İl Genel Meclisi Kasım ayı birleşimlerinin 15. birleşimi dün gerçekleştirildi. İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker başkanlığında gerçekleştirilen dünkü birleşimde ilk olarak eğitim hizmetlerinin 2015 yılı mali gider bütçesi ele alındı.

Amasyada 15 eğitim yatırımı Haberi

Amasyada 15 eğitim yatırımı

Toplam 98 milyon 960 bin lira değerindeki bu projelerden 5’inin il merkezinde olduğunu belirten Vali Çomaktekin, “Yalnızca il merkezine değil ilçelerimize de hizmet götürme yarışı içindeyiz. Bu kapsamda Gümüşhacıköy ilçemizde 2, Hamamözü ilçemizde 1, Merzifon ilçemizde 4, Suluova ilçemizde 2 ve Taşova ilçemizde 1 adet yatırım projemizle halkımızın beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz” dedi.

Projelerden 8’inin inşaatına başlandığını, 2’sinin arsa çalışmalarının devam ettiğini, 4 projenin yaklaşık maliyetlerinin hazırlanma aşamasında, birinin ise ihale aşamasında olduğunu anlatan Çomaktekin, projelerin tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerin 200 adet derslik, 1 çok amaçlı salon, 2 spor salonu ve 6 atölyeye kavuşacağını söyledi.

Ayrıca projelerin tamamlanması sonucunda 876 öğrencinin daha pansiyon hizmetinden yararlandırılacağına değinen İbrahim Halil Çomaktekin, devam eden projelerin bir kısmının 2015 yılı sonunda diğerlerinin ise 2016 ve 2017 yılı...