07 / 05 / 2024

Ambarlar Hadımköye mi geliyor

Ambarlar Hadımköye mi geliyor

İstanbul Zeytinburnu E-5 kenarındaki Ambarlar, nereye taşınacak? NAKO Ambarlar arazisi nereye gidiyor? Ambarlar Zeytinburnu'ndan Hadımköy'e mi gidecek? NAKO Ambarlar Zeytinburnu'ndan Arnavutköy Hadımköy'e mi taşınıyor? İşte cevaplar...

Hadımköy'de 23.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 1. İcra Dairesi Arnavutköy Hadımköy'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 434 bin 587 TL bedelle satışa çıkardı. 

Hadımköy'de 28.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi, 4864 parselde yer alan tarlayı 28 milyon 428 bin 950 TL'ye icradan satıyor...

Hadımköy BOTAŞ boru hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi Nazım İmar Planı BOTAŞ boru hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Seyidoğlu Hadımköy OSB'de fabrika kuracak!

Seyidoğlu Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 milyon TL'ye yeni bir fabrika kuracak. Tesisle 150 yeni istihdam sağlanacak.

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi, Hadımköy'e taşınıyor!

İstanbul trafiğini rahatlatmak ve E-5'teki TIR trafiğini azaltmak için Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi, Hadımköy'e taşınacak. Günde yüzlerce kamyon ve TIR’ın giriş çıkış yaptığı ambarların bulunduğu araziye yeni karar doğrultusunda konut, alışveriş merkezi ve ticari alanlar yapılacak

Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyonu tamamlandı!

Arnavutköy Belediyesi, geçmişten günümüze miras kalan Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyon çalışmalarını tamamladı. Restorasyon işlemleri biten tarihi istasyon binasının, müzeye dönüştürülmesi için çalışmalar hız kazandı.

Demet Akalın Hadımköy'den yıllık 20 bin TL'ye ev kiraladı!

Demet Akalın, Hadımköy’e taşınıyor. Her sabah Beykoz’dan Hadımköy’e işe giden eşi Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca ünlü şarkıcıyı Hadımköy’e taşınmaya ikna etti.

Hadımköy Atatürk OSB'ye imar düzenlemesi!

Hadımköy Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde elektirik, yol, su ve altyapı eksikliği sorunu yetmezmiş gibi şimdi de imar düzenleme olayı çıktı… Hadımköy sanayicisi isyanlarda..! Çünkü Hadımköy sanayicisi üretim yapamaz durumda, huzur istiyor.

Hadımköy Soyak Konforia fiyat tablosu!

Hadımköy Soyak Konforia fiyat tablosu 178 bin TL'den başlayarak, 709 bin 500 TL'ye kadar değişiyor. Soyak Konforia projesinde 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler yer alıyor...

Arnavutköy Kayabaşı ve Hadımköy'de ev fiyatları yükseldi mi?

E-5 ve Silivri güzergahında yapılaşmaya uygun alan kalmaması sebebiyle Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi.

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir Evleri!

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir Evleri 15 katlı 40 blok halinde inşa edilecek. Toplamda 5 bin adet konuttan oluşan proje 3. Havalimanı ve 3.Köprü’ye yakın konumda bulunuyor.

Zeytinburnu Ambarlar'ı satın alan Akzirve, Hadımköy Projesi'ni de üstlendi!

Zeytinburnu Ambarlar'ın, Hadımköy'e taşınması kesinleşti. 130 dönümlük araziyi bayramdan önce satın alan Akzirve, projesini bu yıl sonuna kadar tamamlayabilmek için Hadımköy'deki taşıma işini de üstlendi.

Hadımköy Yeşilbayır imar planı askıya çıktı!

İBB tarafından, Arnavutköy ilçesine bağlı Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 12 Aralık 2014 tasdik tarihli plan tadilatı dün askıya çıkarıldı...

Ambarlar Hadımköye mi geliyor Haberi

Ambarlar Hadımköye mi geliyor
Akzirve Gayrimenkul tarafından bir kısmı peşin ödeme ve bir kısmı da kat karşılığı sözleşme ile arazisi satın alınan Ambarlar, Zeytinburnu'ndan nereye taşınacak? Zeytinburnu Ambarlar, Hadımköy'e mi gidiyor? Peki Ambarlar, Arnavutköy Hadımköy'de nereye taşınıyor?


NAKO Ambarlar arazisinin satışının tüm detaylarını Emlakkulisi.com'a açıklayan S.S. NAKO Başkanı Mehmet İrfan Bulut, Ambarlar'ın Arnavutköy Hadımköy'e taşınacağını söyledi. 


İstanbul Nakliyeciler Derneği'nin (İSNAK) Hadımköy'de kamulaştırma yoluyla 250 dönümlük bir alan edindiğini belirten Bulut, Ambarlar'ın da buraya mı taşınacağına dair sorumuz üzerine "İSNAK'ın Hadımköy arazisinin Ekim 2015'e yetişmesi zor, orası lojistik alan olarak öngörülsün.  Biz Hadımköy'de yeni bir yer arayışına gittik. Devletle herhangi bir ilişki kurmadan kendi paramızla almak üzere baktığımız birkaç arsa var, bugünlerde sonuçlanacak" dedi.


İSNAK'ın 250 dönümlük proje olduğuna dikkat çeken Bulut, NAKO'nun Hadımköy arazinin de 100-150...