02 / 05 / 2024

Amber Rose ev 2016

Amber Rose ev 2016

Amber Rose, kelimenin tam anlamıyla bütün parasını California'da göz kamaştıran bir malikaneye yatırdı.Amber Rose'un bu yeni yuvası için 4 milyon dolar ödediği ileri sürülüyor.

Arnica Rose Diva Trend Blender Set en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica GH21593 Rose Diva Trend Blender set mutfakta birçok parçalama ve karıştırma işlemini sizin yerinize yapan elektrikli ev aletidir.Paslanmaz bıçakları sayesinde üstün performans gösterir.Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Kocaeli Amber Vilları'nda 120 ay vade ile ev sahibi olma imkanı!

Kocaeli Basiskele'de Ekcan Grup tarafından inşa edilen Amber Villaları, 120 ay ve yüzde 0,99 faizle satışa sunuluyor. Peşin ödemelerde de yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Rose Garden Kavaklı ev fiyatları!

Toplam 126 adet daire ve 35 ticari üniteden meydana gelen Rose Garden Kavaklı 4 blok şeklinde yükseliyor.

Beylikdüzü Rose Garden ev fiyatları!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı'da yer alan Rose Garden Kavaklı projesi 126 adet daireden meydana geliyor.

Amber Rose, California'dan malikane aldı!

Amber Rose, kelimenin tam anlamıyla bütün parasını California'da göz kamaştıran bir malikaneye yatırdı.Amber Rose'un bu yeni yuvası için 4 milyon dolar ödediği ileri sürülüyor.

Tulip Rose Twin Maltepe ev fiyatları!

Tulip Rose Twin Maltepe ev fiyatları 750 bin liradan başlayarak değişiyor. 100 konutluk Tulip Rose Twin Maltepe projesinde daire teslimleri 12 ay sonra yapılıyor...

Seramiksan, Amber ile geometrik tasarımları evlere taşıyor!

Seramiksan, parlak serisinin dekor ürünleri arasında yer alan Amber ile geometrik tasarımları ev dekorasyonuna taşıyor

Seramiksan geometrik tasarımları ev dekorasyonuna taşıyor!

Teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla seramik sektörünün dikkat çeken markası Seramiksan, parlak serisinin dekor ürünleri arasında yer alan Amber ile geometrik tasarımları ev dekorasyonuna taşıyor.

Rose Marine Residence'ta 282 bin TL'ye! Mayıs'ta teslim!

Gültaş İnşaat'ın Büyükçekmece'de hayata geçirdiği Rose Marine Residence projesinde yaşam önümüzdeki Mayıs ayında başlayacak. Projede ev fiyatları 282 bin liradan başlıyor

Fatih Altaylı:Ağaoğlu hangi gazetecilere ucuza ev sattı?

Fatih Altaylı "Ali Ağaoğlu hangi gazetecilere normal müşterilerden çok daha ucuz fiyatlara ev sattığını açıklasın da, niye bizden başkasının bu haberleri yapamadığını herkes öğrensin." dedi

"6 ay icinde ev almayanlar kaybeder, ben alacağım"

Ekonomide kıpırdanmanın başladığını belirten ünlü yatırım danışmanı Kodal `Ev alacaklar 6 ay içinde ev alsın. Sonra zarar edilebilirler. Ben de alacağım' dedi

Ev tekstili fuarı Evteks 20 Mayıs'ta açılıyor

Türkiye'nin en büyük, dünyanın ikinci büyük ev tekstili fuarı Evteks, 20- 24 Mayıs 2009 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleştiriliyor

Ev hayali kampanyalarla gerçeğe dönüşüyor!

İnşaat şirketlerinin birbirleriyle yarışırcasına uygulamaya koydukları kampanyalar, ev alma hayali kuranların hayallerini gerçeğe dönüştürmek için fırsatlar sunuyor.

Amber Rose ev 2016 Haberi

Amber Rose ev 2016

Gösteri dünyasının en renkli simalarından biri olan Amber Rose, kelimenin tam anlamıyla bütün parasını California'da göz kamaştıran bir malikaneye yatırdı.



32 yaşındaki Rose, Los Angeles'taki San Fernando Vadisi'nin bir saat uzaklığındaki Tarzana'da 6 yatak odalı bir malikane satın aldı. Amber Rose'un bu yeni yuvası için 4 milyon dolar ödediği ileri sürülüyor.



Akdeniz tarzındaki malikane çok da yeni. Geçen yıl inşa edilen malikanede ahşap işçiliği ve beyaz renk hakim.



İşte bir çocuk annesi Amber Rose'un yeni satın aldığı malikanesi.



Kanye West'in eski nişanlısı olarak tanınan model Amber Rose, bir çocuk sahibi olduğu Wiz Khalifa ile evliliğini de kısa bir süre önce bitirdi.



İtalyan asıllı Barbadoslu bir baba ile Cape Verde'li bir anneni kızı olan Rose'un gerçek adı Amber Levonchuck.



Modelliğin...