03 / 05 / 2024

Amber Rose yeni ev

Amber Rose yeni ev

Amber Rose, kelimenin tam anlamıyla bütün parasını California'da göz kamaştıran bir malikaneye yatırdı.Amber Rose'un bu yeni yuvası için 4 milyon dolar ödediği ileri sürülüyor.

Arnica ailesinine yeni üye. Diomand Granit Izgaralı Tost Makinesi! 21 Eylül 2021 Arnica fiyat listesi!

Küçük ev aletleri markası Arnica, tost ve ızgara ürünleri serisine yeni bir üye ekledi. Diomand Granit Izgaralı Tost Makinesi serisi mint, mor, inox, siyah ve rose renk seçenekleri ile arnica.com.tr’de satışta. 

Rose Marine Butik ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Mimaroba'da hayata geçirilen Rose Marine Butik ön talep topluyor. Projede toplam 142 adet konut bulunuyor.

Amber Rose, California'dan malikane aldı!

Amber Rose, kelimenin tam anlamıyla bütün parasını California'da göz kamaştıran bir malikaneye yatırdı.Amber Rose'un bu yeni yuvası için 4 milyon dolar ödediği ileri sürülüyor.

Emsan Verna Rose Gold ile mutfaklarda altın zerafeti!

Mutfaklarda işlevsellik ve şıklığı bir arada sunan Emsan serisine eklediği yeni , Verna Rose Gold kavanoz seti ile, çay, şeker, tuz, kahve gibi gıda ürünlerini saklama kolaylığı sağlarken, özel dizaynı ve gold rengiyle mutfaklara zerafet katıyor

Orka Banyo Orka Rose serisi ile kaliteyi ön plana çıkarıyor!

ORKA Banyo, yepyeni modellerden oluşan zengin 2014 koleksiyonunda yer alan yeni modeli ORKA ROSE ile sevenleri banyoda da buluşturuyor. Firma, banyolarda kaliteyi ön plana çıkarıyor.

Rose Garden Kartepe 'de 199 bin liraya 3+1! Yeni proje!

Rose Garden Kartepe projesinde fiyatlar 199 bin liradan başlıyor. Eylül 2014 'te sahiplerine teslim edilecek olan Rose Garden Kartepe projesi kapsamında 60 adet daire bulunuyor...

Rose Gate 'de metrekaresi 10 bin liraya! Yeni proje!

Rose Gate projesi 27 katlı iki kule şeklinde yükseliyor. Metrekare birim fiyatının 10 bin TL 'den başlangıç gösterdiği projede ofisler ve ticari üniteler yer alıyor...

Samsung Rose Kilma'yı satışa sunuyor!

Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co., Ltd., tasarımı teknoloji ile harmanladığı yeni ürünü Samsung Rose Klima’yı satışa sunuyor...

Gül İnşaat Rose Garden'da kaç konut var?

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yükselen yeni proje Rose Garden 81 konutluk bir proje olarak tasarlandı...

1/100.000'lik yeni plana yargı yolu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilen yeni planın, iptal edilen eski planın sakıncalarını daha da artırdığını savunan 10 meslek odası yargıya gitmeye hazırlanıyor.

İzmir'e yeni fuar alanı geliyor

Gaziemir'de planlanan yeni fuar alanı için birkaç ayda temel atılması bekleniyor.

Bosch'tan yeni akülü elektrikli el aleti

Bosch, daldırmalı kesim, pürüzsüz biçme ve zımparalama gibi birçok farklı uygulama için yeni bir akülü elektrikli el aletini kullanıcıların beğenisine sunuyor.

İzmir'e yeni fuar alanı inşa ediliyor

Aziz Kocaoğlu, Gaziemir ilçesinde inşa edilecek yeni fuar alanı projesini "1-2 ay içinde kazma vuracak seviyeye" getirdiklerini söyledi.

Amber Rose yeni ev Haberi

Amber Rose yeni ev

Gösteri dünyasının en renkli simalarından biri olan Amber Rose, kelimenin tam anlamıyla bütün parasını California'da göz kamaştıran bir malikaneye yatırdı.



32 yaşındaki Rose, Los Angeles'taki San Fernando Vadisi'nin bir saat uzaklığındaki Tarzana'da 6 yatak odalı bir malikane satın aldı. Amber Rose'un bu yeni yuvası için 4 milyon dolar ödediği ileri sürülüyor.



Akdeniz tarzındaki malikane çok da yeni. Geçen yıl inşa edilen malikanede ahşap işçiliği ve beyaz renk hakim.



İşte bir çocuk annesi Amber Rose'un yeni satın aldığı malikanesi.



Kanye West'in eski nişanlısı olarak tanınan model Amber Rose, bir çocuk sahibi olduğu Wiz Khalifa ile evliliğini de kısa bir süre önce bitirdi.



İtalyan asıllı Barbadoslu bir baba ile Cape Verde'li bir anneni kızı olan Rose'un gerçek adı Amber Levonchuck.



Modelliğin...