02 / 10 / 2024

Amerika kredileri

Amerika kredileri

Federal Mevduat ve Sigorta Kuruluşu FDIC tarafından dün yapılan açıklamaya göre arazi alımları ve geliştirilmesi ve inşaatlar için verilen krediler, geçtiğimiz yılın son çeyreğinde 209.9 milyar dolara yükseldi.

ABD'de konut kredileri düşerken, hanehalkı borçları yükseldi!

Amerika Birleşik Devletleri'nde hanehalklarının borç yükü 17 trilyon doları aştı. Konut ve öğrenci kredileri gerilerken, otomobil kredileri yükseldi.

Donald Trump'ın Deutsche Bank kredileri tartışma yaratıyor!

Amerika’nın yeni başkanı olmaya hazırlanan Donald Trump'ın yaptırdığı pek çok yapı adına alınmış kredileri var.

Koleksiyon'un REwork serisi Amerika'da tanıtıldı!

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.

GAP Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatacak!

Amerikan giyim şirketi, Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatıp 250 kişinin işine son verme kararı aldı.Amerikan giyim şirketi GAP, Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatma kararı aldı.

Realty World'e Amerika'dan ödül!

Amerika'dan ödül Realty World'e Amerika'dan ödül geldi. Florida Eyaleti Miami Salt Beach The Palms otelinde gerçekleştirilen ödül töreninde Realty World Türkiye, Başkanlık Özel ödülüne layık görüldü.

Konut kredileri 10 yılda 50 kat arttı!

İnşaat sektöründeki büyüme, konut kredilerinde de kendini gösterdi. 2004’ten bu yana toplam krediler 13 kat, konut kredileri ise 50 kat arttı. Türk halkı konuta yatırım yapmak için bankalardan 132 milyar liralık kredi kullandı..

Temmer Mermer, Türk mermerlerini Amerika'da tanıtacak!

Temmer Mermer, Çin'den sonra dünyadaki en büyük doğaltaş pazarı olan Amerika'ya Türk mermerlerini tanıtmaya gidiyor. Firma 14-17 Nisan tarihleri arasında Orlando'da gerçekleşecek olan Covering Doğaltaş Fuarı'na katılacak.

Ege Seramik yeni serilerini Amerika’da tanıtacak!

Türk seramik sektörünün lider markalarından Ege Seramik, özgün ve şık tasarımlarını 14-17 Nisan tarihlerinde Amerika’nın Orlando şehrinde düzenlenecek Coverings Fuarı’nda tanıtacak.

Emir Bahadır RLTYNYC ile Amerika'daki şirketlerle yarışıyor!

Amerika’da RLTYNYC şirketi ile gayrimenkul sektöründe hizmet veren 23 yaşındaki Emir Bahadır, ülkede adından sıkça söz ettiriyor. 4 ayda 110 milyon dolarlık satış yapan Bahadır, 40 yıllık şirketlerle yarışıyor.

Konut kredileri yüzde 150-200 risk kategorisinde!

Bankaların Sermaye Yeterliliğinin Ölçülmesine ve Değerlendirilmesine İlişkin Yönetmelik değişikliği bugünkü Resmi Gazetede yayımlandı. kredileri de, risk değerlendirmelerinde "yüzde 150" ve "yüzde 200" ağırlıklı kategorideki alacaklar arasına alındı...

Konut kredileri yüzde 150-200 risk değerlendirmeleri arasında!

BBDK'nın Bankaların Sermaye Yeterliliğinin Ölçülmesine ve Değerlendirilmesine İlişkin Yönetmelik değişikliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Konut kredileri de, risk değerlendirmelerinde "yüzde 150 -200" ağırlıklı kategorideki alacaklar arasında.

Karmod, Latin Amerika'ya toplu konut gönderecek!

Karmod Güney Amerika ülkelerine toplu konut üretmeyi hedefliyor. Karmod Üst Yöneticisi Mehmet Çankaya, prefabrike ev üretim tarzlarının kalitesiyle beraber ekonomik fiyatlarıyla bu ülkelerin konut açığına en iyi çözüm olacağını söyledi.

Konut Kredileri Araştırması 2014 yılı açıklandı!

ING Uluslararası Araştırmalar tarafından her yıl gerçekleştirilen yıllık ' Konut Fiyatları ve Konut Kredileri Araştırması 'nın 2014 yılı sonuçları açıklandı. Türkiye'de 2015 yılında konut fiyatlarında artış bekleniyor.

Amerika kredileri Haberi

Amerika kredileri

ABD'de bankaların arazı geliştirme ve inşaat için verdiği krediler geçtiğimiz yıl son 14 yılın en düşük seviyelerine geriledikten sonra yılın son çeyreğinde yükselişe geçti. Açıklanan veri konut sektöründe arz cephesinde yaşanan  sıkıntıların önümüzdeki aylarda sona erebileceğine dair bir işaret olarak algılandı.


Federal Mevduat ve Sigorta Kuruluşu FDIC tarafından dün  yapılan açıklamaya göre arazi alımları ve geliştirilmesi ve inşaatlar için verilen krediler, geçtiğimiz yılın son çeyreğinde 209.9 milyar dolara yükseldi. Bu rakam bir önceki çeyrek dönemde 206 milyar dolar seviyesindeydi.


Borsa...