30 / 04 / 2024

amerika newyork nef inşaat

amerika newyork nef inşaat

"Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görülen Nef Newyork Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselecek. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer alması planlanıyor.

Nef Arsa Amerika nerede? Nef Arsa Kaliforniya fiyat listesi 2022!

Nef Arsa Amerika nerede sorusunun yanıtı ve Nef Arsa Kaliforniya fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte yatırımcıların radarına giren Nef Arsa Amerika detayları...

Nef Arsa Amerika'da 49 bin dolara arsa! Kaliforniya'da dövizle kira geliri fırsatı!

Türkiye’nin en çok değerlenen noktalarında imarlı, sosyal ve ticari alanlar ile projelendirilen ve alt yapısı Nef tarafından hazırlanan Nef Arsa şimdi de Amerika'da... Nef Arsa Amerika projesiyle dövizle kira geliri fırsatı sunuluyor...

Nef'ten Beykoz ve Çekmeköy'e yeni proje!

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "İstanbul'da Çekmeköy ve Beykoz'da yeni projeler için çalışmalarımız devam ediyor. NewYork ve Almati, Kazakistan'da iki yeni projemiz 2020'nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak" diye konuştu.

Nef rotasını Amerika ve Avrupa'ya çevirdi!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, "Önümüzdeki 5 yıl içinde Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın önde gelen 10 metropolünde Nef markalı projeler geliştirmeyi hedefliyoruz" dedi...

Nef Newyork projesi ne oldu?

Nef Newyork projesi ile ilgili bir açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Boyumuzun ölçüsünü aldık."dedi.

Nef Amerika ve Avrupa'da yeni projeye hazırlanıyor!

Lüksü ulaşılabilir kıldıklarını dile getiren Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "10 yıl içinde 10 metropolde yeni projelerimizle Nef bayrağını dalgalandırmayı hedefliyoruz" diyor.

Nef, yurtdışı planlarını Amerika’da anlattı!

Nef, önümüzdeki dönemde yurtdışında benzer bir hikaye yazmaya hazırlanıyor. Bu stratejiyi ABD’de, Türk ve uluslararası iş dünyası ile paylaşan Nef İcra Kurulu Üyesi Koçer, Nef’in 10’uncu yılında dünyanın 10 büyük metropolünde yer almayı hedeflediklerini belirtti.

NEF New York projesine 200 Arap ismini yazdırdı!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Körfez sermayesinin Cityscape'de en çok NewYork projesinin dikkatini çektiğini söyledi. Timur, "NewYork projesiyle fuarda 200'e yakın kişi ilgilendi, ismini yazdırdı, talep oldu. " dedi.

Nef New York projesine İtalya ve Amerika’dan iki yeni ödül!

Tasarım alanındaki farklı yorumları ve dünyaca ünlü tasarımcılarının dokunuşlarıyla gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Nef’in New York projesi ödüle doymuyor. Toplam 3 ödüllü proje, dünya devleri ile yarışıyor.

Nef Newyork satılık daire!

Nef Newyork satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı şeklinde tasarlandı. Proje Nef Gayrimenkul'ün Foldhome konseptiyle geliştirilen ilk projesi olma özelliği taşıyor.

Manhattan Nef New York Evleri!

Manhattan Nef New York Evleri projesi 210 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. 60 kattan oluşacak proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek. Projenin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak.

Nef Newyork Evleri satılık!

Nef Newyork Evleri satılık dairelerin tipleri 1+1'den çatı katına kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. 60 kattan oluşacak projenin fiyatları henüz kesinleşmedi. Proje Amerika New York Manhattan'da yükselecek.

Nef New York projesi!

Nef New York projesinin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görülen proje Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor.

amerika newyork nef inşaat Haberi

amerika newyork nef inşaat

"Nef Newyork projesi nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. İçerisinde yüksek katlı otel ve konutlar yer alan projenin inşaat çalışmalarının 2015 yılı sonunda başlaması planlanıyor. 


Daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı olarak tasarlanan Nef Newyork projesi 60 kattan oluşuyor. Proje 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 


İnşaat çalışmalarının başlaması ile birlikte satışa çıkması öngörülen New York projesi Nef İnşaat imzası taşıyor. Proje Nef İnşaat'ın Foldhome konseptiyle geliştirilen ilk projesi olma özelliği taşıyor.


Nef İnşaat New York projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü aldı. 


Nef Newyork projesi nerede?

Nef Newyork Konutları Amerika New York Manhattan’da inşa edilecek. Fiyatları ve ödeme...