03 / 05 / 2024

amerika washington kilise

amerika washington kilise

1896 yılında Amerika'nın Washington eyaletinde inşa edilen 117 yıllık kilise, 25 milyon dolara satılıyor...

Amerika'nın kilise binası camiye çevrildi!

Connecticut eyaletinin Thomaston şehrindeki önceden kilise olan yapıyı şehirde yaşayan Makedonyalılar binayı satın alarak camiye dönüştürdü.

FETÖ'cüler Bank Asya parasıyla Kilise ve papaz evi almış!

Ankara'da FETÖ'nün finans ayağına yönelik yürütülen soruşturmada örgütün Bank Asya'dan çekilen 437 bin 500 Euro kredi ile İskoçya'da kilise ve papaz evini satın aldığı ortaya çıktı.

Balat'taki Demir Kilise açıldı!

Balat'taki "Demir Kilise" olarak bilinen Stevi Stefan Kilisesi'nin açılış töreni gerçekleşti. Kilisenin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katıldı..

Balat'taki Demir Kilise bugün açılıyor!

İstanbul'un Fatih İlçesi'ne bağlı Balat'ta yer alan Demir Kilise (Sveti Stefan Kilisesi), restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından bugün açılıyor..

Balat'taki Demir Kilise yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balat'taki Demir Kilise'nin açılışını yarın yapacak. Kilise 9 yıl sonra ibadete açılacak.

Balat'taki Demir Kilise 7 Ocak 2018'de açılacak!

Tamamen demirden oluşan ve Haliç'in kıyısında monte edilerek, 1898'de hizmete açılan Balat'taki kilise, kapsamlı restorasyonunun ardından 7 Ocak 2018'de yeniden açılacak.

Amerika’da gayrimenkul sahibi olmak daha kolay!

Amerika’da gayrimenkul sahibi olmak Türkiye’ye göre daha kolay. ABD Emlak Yatırım, müşterilerinin güvenli ve karlı birer yatırım yapmalarına olanak sağlıyor.

Mustafa Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı!

Popçu Mustafa Ceceli'nin, eşi Selin İmer'in Amerika'da bir ev sahibi olmak istemesi üzerine harekete geçti. Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı.

Tepe İnşaat Amerika pazarında!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından olan Tepe İnşaat, ABD pazarına yöneldi. Firma, Miami, Washington ve Boston'da konut inşaatına başlayacak.

Amerika'daki yüksek kira oranları evsiz sayısını artırıyor!

Amerika'nın 13 eyaletinde ve başkent Washington’da evsiz sayısında artış kaydedildi. Evsizliğin nedenlerinden biri, yoksulluk oranının yüksek olduğu bölgelerde kiralık konut arzının kısıtlı olması...

Amerika’da yüzde 10 getirili konut yatırımı!

Türk gayrimenkul yatırımcısı yurt dışında yatırımlarını hızlandırdı. Türklerin yurt dışındaki yatırım iştahı en çok ABD'de arttı. Amerika’da aylık yüzde 10 getirili fırsatlarla ev sahibi olunuyor.

Amerika'da kira garantili avantajlı projeler!

The Turkish Property Centre (TTPC Ltd.) markası Novrum, Amerika Birleşik Devletleri’nde akılcı gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere, kira getirili çok özel ve avantajlı projeler sunuyor.

Türkiye ve Amerika’daki Türk emlakçılar arasında köprü kurulacak!

Türkiye’de ve Amerika’da faaliyet gösteren Türk emlakçılar arasındaki işbirliğini arttırmak için ortak projeler geliştirilecek.

amerika washington kilise Haberi

amerika washington kilise
ABD'nin Washington eyaletine bağlı Seatyle şehrinde bulunan, 1896 yılında kurulan tarihi kilise satışa çıkarıldı. Kilisenin daha kullanışlı bir yere taşınması için böyle bir karar alındını belirtildi. Kilisenin yapımından sonra 50 yıl boyunca çevrenin en büyük yapısı ünvanını taşıyordu. Kilisenin satışı için bir komite kuruldu. Komite Başkanı Jim Young, kilisinin 20 ile 25 milyon dolara satabileceklerini...