01 / 05 / 2024

Ametist Park nerede

Ametist Park nerede

Ankara iş ve sosyal yaşamına farklı bir boyut getirecek şekilde planlanan Ametist Park projesine şimdiye kadar rekor sayıda ön talep geldi.

Ametist Park, Ankara'da yükseliyor! Yeni proje!

İCK Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Ametist Park projesinde 50 ofis, 50 iş yeri yer alıyor.

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Selenium Park nerede? 

Selenium Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

Ametist Park'a rekor talep geldi!

Ankara iş ve sosyal yaşamına farklı bir boyut getirecek şekilde planlanan Ametist Park projesine şimdiye kadar rekor sayıda ön talep geldi.

Ametist Park'ta ön talep toplanıyor!

ICK Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara'nın Beysukent, Beytepe, Çayyolu kesişiminde inşa edilen Ametist Park'ta ön talep toplanıyor...

Ametist Park ile Ankara'nın tam orta noktasına yatırım yapın!

Büyük inşaat projelerine imza atan ICK Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru "Ametist Park projemize geleceğin Ankarasının tam orta noktasında yer almak isteyenler büyük ilgi gösteriyor."dedi.

Ametist Park, Ankara'da yükseliyor! Yeni proje!

İCK Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Ametist Park projesinde 50 ofis, 50 iş yeri yer alıyor.

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Seyrantepe Vadi Park nerede?

Vadi Park Seyrantepe'de 400 adet daire bulunuyor. Yakın zamanda satışa çıkacak olan proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu imzası taşıyor. Peki Seyrantepe Vadi Park nerede?

Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Topkapı'da dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje 15 bin 500 metrekarelik alanda yükseliyor. Peki Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Sinpaş Queen Central Park nerede?

Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Queen Central Park satışa çıktı. Peki, Sinpaş Queen Central Park nerede?

Zeytinburnu Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Konutları 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 15 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Zeytinburnu Beyaz Park nerede?

Ametist Park nerede Haberi

Ametist Park nerede

Yapı tarafından hayata geçirilen Ametist Park projesinde ön talep dönemi kısa bir süre daha devam edecek. Proje hakkında açıklamalar yapan İCK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, ön talepleri almaya başladıkları Ametist Park'ta yaklaşık 2 aylık süreçte sağlık sektöründen, yeme-içmeye kadar geniş bir yelpazede 154 başvuru aldıklarını belirterek, “230 metre cadde cephesinde 50 ofis, 50 ticari alanı bünyesinde barındıran Ametist Park, Ametist Konutları ile birleşim alanında da uzun ve geniş bir yaşam sokağı ile hizmet verecek. Ametist Park’ta, alanında öncü firmalardan gelen ön talep başvuruları sevindirici. Ön talep toplamaya bir süre daha devam edeceğiz” dedi.

Cemal Kuru sözlerine şu şekilde devam etti; “Ametist Park’ı, gerek bugünün ve geleceğin önemli lokasyonlarından birinde bulunması, gerek mimarisi ile pek çok farklı kitleye hitap...