17 / 05 / 2024

amfi tiyatro

amfi tiyatro

Bandırma Belediyesinin projeleri kapsamında sahil bandında yapılması planlanan Amfi Tiyatro, sondaj çalışmaları ile bugün başladı. Amfi Tiyatro projesi sayesinde açık hava programları daha görkemli olacak...

Arnavutluk'ta tiyatro binasının yıkımında şok gözaltı!

Arnavutluk'ta Ulusal Tiyatro binasının yıkımının yıkılmasına karşı çıkan protestocular gözaltına alındı. Gözaltına alınan yaklaşık 30 kişi arasında Cumhurbaşkanı Ilir Meta'nın eşi de yer alıyor.

Arnavutluk'taki Ulusal Tiyatro binasının yıkımına tepki!

Arnavutluk'taki Ulusal Tiyatro binasının yıkımına karşı çıkan bazı sanatçı ve sivil toplum örgütlerinden aktivistler, yıkıma tepki gösterdi.

Ömer Seyfettin’in sıra dışı hayatı ilk kez tiyatro sahnesinde!

Ödüllü yazar Kosta Kortidis'in usta kalemiyle sahne taşıdığı yeni tiyatro oyunu “Deli Şair Ömer Seyfettin”; büyük hikayecinin ölüm yıldönümü olan 5 Mart’ta İstanbul’da seyirci ile buluşuyor...

Gaziantep Amfi Tiyatro’da yıkım başladı!

100.Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan ve bir dönem Gaziantep’te gerçekleşen Ramazan Etkinlikleri ve konserlere ev sahipliği yapan Amfi Tiyatro’nun yıkımına başlandı.

Kablosuz Taş Devri tiyatro oyunu: Gayrimenkul sektöründe bir ilk!

DRKEE Consultancy & Danışmanlık Türkiye'de ilk  defa gayrimenkul sektörünü Kablosuz Taş Devri tiyatro oyunu ile tiyatro sahnesine taşıdı...

Antalya Türkbeleni'ndeki işletmeler ihaleye çıktı!

Manavgat’ın akciğeri konumundaki Türkbeleni projesinde yer alan 2 Adet Kır Kahvesi, 2 Adet Kır Lokantası, 6 Adet Büfe-Kafe, Macera Parkı, Survivor Parkuru ve Amfi Tiyatro için ihale yapıldı.

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin yaklaşık 1 yılda tamamlanması planlanıyor.

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atılıyor!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli 8 Ekim'de atılacak. Temel atma törenine birçok tiyatro sanatçısının katılması bekleniyor.

TOKİ'den İTÜ Taşkışla'ya modern amfi! 

Taşkışla yerleşkesinde TOKİ, Özyazıcı İnşaat ve Mİ'MAR Mimarlık'ın desteğiyle renovasyonu tamamlanan 126 no'lu amfi yeniden kullanıma açıldı...

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Burhaniye Amfi tiyatro inşaatında inceleme yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 5 bin kişilik Burhaniye Amfi tiyatro körfezde cazibe merkezi olacak.

Burhaniye'de Amfi Tiyatro inşaatında sona gelindi!

Burhaniye’nin prestij projelerinden bir tanesi olan Amfi Tiyatro inşaatı büyük oranda tamamlandı. Tiyatro yaklaşık 73 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Büyükyalı İstanbul, Dünya Tiyatro Günü'nde Ali Poyrazoğlu'nu ağırladı!

Büyükyalı, Dünya Tiyatro Günü dolaysıyla usta oyuncu Ali Poyrazoğlu’nu ağırladı. Ali Poyrazoğlu: "Her şey bir hayalle başlar, çocuklarınızı hayal kurmaya teşvik edin" dedi.

amfi tiyatro Haberi

amfi tiyatro


Bandırma Belediyesinin projeleri kapsamında sahil bandında yapılması planlanan Amfi Tiyatro, sondaj çalışmaları ile bugün başladı.


Sahil bandında planlanan ve Tepe Gazinosunun alt bölümünde yer alacak Amfi Tiyatro projesi sayesinde açık hava programlarının artık daha da görkemli olacağını belirten Başkan Mirza: 'Sahil bandında eskiden beri planlanan, ilçemizin sosyal ve kültürel hayatındaki eksiklerinden biri olan ve Tepe Gazinosunun alt bölümünde 4 Bin m²'lik yer alacak olan projemizin, zemin incelemesi için sondaj çalışmalarını başlattık. Projenin yapılacağı alanı bir heyelan alanı olmasını göz önünde bulundurarak, yapacağımız Amfi Tiyatro projesini sağlamlaştırıp alanda istinat duvarı işlevi görmesini de sağlayacağız. 3000 kişilik planlanan amfi tiyatro projesi Bandırmanın yaz konserleri, festivaller, konumu itibariyle doğal bir Açık Hava Tiyatrosu için çok faydalı olacak. İlçemizin her kesiminin sosyal ve kültürel...