06 / 07 / 2024

amplio haliçenazır evleri

amplio haliçenazır evleri

Amplio Haliçenazır Evleri projesinde konut fiyatları 250 bin liradan başlayarak, 800 bin liraya kadar değişiyor. Amplio Haliçenazır Evleri projesinin 2014 yılı Nisan - Mayıs ayı gibi satışa çıkması planlanıyor...

Ankara Hal fiyatları yayımlandı! Ankara Hali sebze-meyve ve balık fiyatları ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 24 Haziran 2022 sebze meyve ve balık fiyatları belli oldu. Peki, bugün Ankara Hali'nde ürünlerin fiyatları kaç TL oldu? İşte 24 Haziran 2022 balık ve sebze-meyve fiyat listesi…

Ankara Hali sebze-meyve ve balık fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 22 Haziran 2022 sebze meyve ve balık fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Hali'nde ürünlerin fiyatları kaç TL oldu? İşte 22 Haziran 2022 balık ve sebze-meyve fiyat listesi…

Ankara Hal fiyatları belli oldu! Ankara Hali sebze-meyve ve balık fiyatları kaç TL? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 21 Haziran 2022 sebze meyve ve balık fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Hali'nde ürünlerin fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Haziran 2022 balık ve sebze-meyve fiyat listesi…

Diyarbakır Evleri yenileniyor!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan ‘Diyarbakır Evleri’ TOKİ önderliğinde restore ediliyor. 

Yerli otomobil fabrikasının son hali görüntülendi!

Otomobili Girişim Grubu’nun Türkiye'de üreteceği yerli otomobilin fabrika inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kazı çalışmalarının devam ettiği inşaat alanının son hali görüntülendi.

Şanlıurfa'ya Sabır Evleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da peygamber kabirlerinin yer aldığı Viranşehir ilçesindeki Eyyüp Nebi Mahallesi'ne, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ziyaretçilerin kalabileceği "Sabır Evleri" inşa ediliyor.

Kahramankazan'da her mahalleye kültür evi inşa edilecek!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında bulunan ve tüm merkez mahallelere yapılması planlanan Kültür Evleri projesinin ilki için harekete geçildi.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

Adnan Oktar'ın lüks villasının son hali görüntülendi!

Adnan Oktar’ın Kandilli'deki evinin eski halinden eser kalmadığı görülüyor. İşte o villanın son hali...

Haydarpaşa Garı'nın son hali görüntülendi!

2010 yılında çatısında çıkan yangının ardından büyük hasar gören Haydarpaşa Garı'nın restorasyon ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Binanın çatı kısmında çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı.

Tarihi Diyarbakır evleri turizme kazandırılıyor!

Yıllara meydan okuyan ve görünümleriyle büyük beğeni toplayan tarihi Diyarbakır evleri devlet desteğiyle restore edilerek turizme kazandırılıyor.

Taksim Camii'nin son hali görüntülendi!

Taksim Camii'nin son hali görüntülendi. Caminin kaba inşaatı tamamlandı ve minarelerinin külahları yerine konuldu...

amplio haliçenazır evleri Haberi

amplio haliçenazır evleri


Amplio Emlak Yatırım tarafından hayata geçirilen Amplio Haliçenazır Evleri projesi Haliç kentsel dönüşümü kapsamında yükseliyor. Amplio Haliçenazır Evleri'nin satışlarına Nisan - Mayıs 2014 tarihinde başlanılması planlanıyor.


Amplio Haliçenazır Evleri projesi 900 adet konuttan meydana geliyor. Amplio Haliçenazır Evleri projesi 30 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Amplio Haliçenazır Evleri projesi 2 etap olarak inşa ediliyor.


Amplio Haliçenazır Evleri satış ofisi ile 0212 345 05 05 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Amplio Haliçenazır Evleri fiyat listesi 250 bin lira ile 800 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.


Amplio Haliçenazır Evleri teslim tarihi 2016 yılının ilk yarısı olarak belirtiliyor. Amplio Haliçenazır Evleri daire seçenekleri olarak stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sunuluyor.


Hilton Garden Hill'in arka tarafında yükselecek olan...