02 / 05 / 2024

Amsterdam ev

Amsterdam ev

Amsterdam’ın Schiphol Havaalanı’nda park halinde kiracılarını bekleyen bir uçak, iki yatak odası ve sekizin üzerinde banyosuyla konaklayıcıların hizmetine sunuldu. uçak ev kiralama sitesi airbnb’de aracılığıyla kiracıları için hazır durumda.

Amsterdam'da yüksek kira beklentisi nedeniyle evini boş tutan ev sahiplerine ceza!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da boşalan evlerini yüksek kira beklentisiyle boş bırakan hak sahiplerine belediye tarafından para cezası verilecek.

Cansu Tosun ve Erkan Köstendil Amsterdam’dan 3,5 milyon TL’ye ev aldı!

2018 yılında evlenen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti bebek bekliyor. Bebeklerini Hollanda’da büyütmek isteyen çift Amsterdam’dan 3.5 milyon TL’ye ev aldılar.

Buray Amsterdam'dan ev alacak!

Ünlü şarkıcı Buray, gittiği Avrupa turnesinde Amsterdam'dan ev almaya karar verdi. Emlakçılarla görüşen Buray, araştırmalara başladı.

Amsterdam'da ev kiralamak isteyen Iraklı kadına ırkçı yanıt!

Amsterdam'da ev kiralamak için emlak şirketine başvuran Iraklı kadın, şirketten "batı tarzında yemek yapacaksan evi görebilirsin" yanıtını aldı.

Justin Bieber Amsterdam'da 24.5 milyon euroya ev aldı!

Genç kızların sevgilisi ABD'li şarkıcı Justin Bieber, sık sık ziyaret ettiği Almanya'nın başkenti Amsterdam'da sürekli otellerde kalmaktan sıkıldı.

Amsterdam'da uçağı ev yaptılar!

Amsterdam’ın Schiphol Havaalanı’nda park halinde kiracılarını bekleyen bir uçak, iki yatak odası ve sekizin üzerinde banyosuyla konaklayıcıların hizmetine sunuldu. uçak ev kiralama sitesi airbnb’de aracılığıyla kiracıları için hazır durumda.

Tekne ev konsepti lüks konutlara ilham verdi!

Amsterdam ve Londra'daki kanallarda da kullanılan tekne ev konsepti, lüks konutlara ilham verdi. Bazıları hareket de edebilen evlerin pek çoğu enerjisini doğal kaynaklardan elde ediyor

Güvenlik şirketlerine abone olan ev sayısı işyerini geçti

Kriz, otomotiv ve tekstil gibi sektörleri ağır şekilde etkilerken, elektronik güvenlik sektörünü teğet geçti. Ev ve ofislere yönelik profesyonel alarm ve güvenlik sistemlerinin satışlarında düşüş yok

MOL Ev'den mobilya alana kıyafetler bedava

Mol Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "MOL Ev'e gelen herkes mobilya alırken, aynı anda kıyafetlerini de ücretsiz alacak" şeklinde konuştu

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

Tiyes Evleri'nde 99 bin TL'ye! Ev alana otomobil hediye!

Gürpınar'da inşa edilen Tiyes Evleri'nde konut fiyatları 99 bin TL'den başlıyor, ev alana araba hediye ediliyor...

Amsterdam ev Haberi

Amsterdam ev

Amsterdam’ın Schiphol Havaalanı’nda park halinde kiracılarını bekleyen bir uçak, iki yatak odası ve sekizin üzerinde banyosuyla konaklayıcıların hizmetine sunuldu. İçinde oyun konsolundan, tost makinesine ve oturma gruplarına her şeyi barından uçak ev kiralama sitesi airbnb’de aracılığıyla kiracıları için hazır...