29 / 04 / 2024

Anadolu Boru Hattı

Anadolu Boru Hattı

Trans Anadolu Boru Hattı Projesi 'nin ikinci hattının seçimi Haziran'da tamamlanıyor...

Doğu Anadolu Fay Hattı kırılmaya başladı! Japon deprem uzmanı açıkladı: Malatya'da buralar riskli!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Doğu Anadolu Fay Hattı'nın kırılmaya başladığına dikkat çekti. Deprem uzmanı, Malatya'da riskli yerleri de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Akım Global Boru Hattı Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akım Global Boru Hattı Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 75 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi İnan tarafından kuruldu.

Türkiye Boru Hattı Sistemleri ve Sıvı Depolama Tankları Deprem Yönetmeliği!

31416 sayılı Türkiye Boru Hattı Sistemleri ve Sıvı Depolama Tankları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Doğu Anadolu fay hattında en sigortasız il Elazığ!

Elazığ'da meydana gelen depremde çok sayıda ev yıkıldı. 6.8 büyüklükte depremle sarsılan Elazığ, Doğu Anadolu fay hattındaki 7 il arasında en düşük konut sigortası oranına sahip...

TürkAkım doğal gaz boru hattı açıldı!

Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya nakledecek TürkAkım doğal gaz boru hattı törenle hizmete açıldı.

TürkAkım doğal gaz boru hattı yarın açılıyor!

Rusya'nın doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya iletecek TürkAkım doğal gaz boru hattı yarın İstanbul'da düzenlenecek tören ile açılacak.

Kocaeli'de köprü inşaatı sırasında NATO boru hattı delindi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde köprü inşaatı çalışmalarında NATO'ya ait olan akaryakıt boru hattı delindi...

Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı projesi 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye’ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona yaklaşıldığının haberini vererek "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" açıklamasını yaptı...

Putin TürkAkım boru hattı inşaatını denetleyecek!

Rusya Devlet Başkanı Putin, TürkAkım boru hattının derin sulardaki inşaatını gerçekleştiren Pioneering Spirit gemisine çıkarak incelemeler yapacak.

Türkiye-İsrail doğalgaz boru hattı projesi için ilk temas!

Türkiye ile İsrail arasında inşa edilmesi öngörülen doğalgaz boru hattı projesini tartışmak üzere kurulan çalışma grubu, ilk toplantısını geçen hafta İstanbul'da yaptı.

Sinop-Boyabat OSB Doğal Gaz Boru Hattı için acele kamulaştırma!

2016/9420 sayılı Sinop/Boyabat OSB Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Sinop İli Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Karaman'da Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için kamulaştırma!

Karaman İli sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların Ermenek Doğal Gaz Boru Hattı Projesi kapsamında Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Batman-Dörtyol Petrol Boru Hattı için acele kamulaştırma!

Batman-Dörtyol Petrol Boru Hattı Karayolu Deplase Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Diyarbakır İli Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları ile Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de şöyle yer aldı.

Anadolu Boru Hattı Haberi

Anadolu Boru Hattı
10 milyar dolar yatırımla yapılacak olan Trans Anadolu Boru Hattı Projesi 'nin yapımına 2014 yılında başlanacak. Türkiye sınırından başlayarak Avrupa'ya gaz taşımaya aday iki projeden biri Haziran ayında...