12 / 05 / 2024

Anadolu Cam ulaşım

Anadolu Cam ulaşım

Camın geri dönüşümü konusunda farkındalık artırmayı amaçlayan Anadolu Cam, Türkiye’nin en önemli sürdürülebilirlik projelerinden biri olan ‘Cam Yeniden Cam’ projesi kapsamında Facebook üzerinden eğlenceli bir yarışma başlattı...

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Anadolu'da ulaşım atağı!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen ulaşım ve kentsel dönüşüm projeleriyle, konut fiyatları Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi...

Karadeniz ile Akdeniz arasına kesintisiz ulaşım!

Ulaştırma Bakanı Arslan, ülkenin kuzeyi ile güneyini Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu üzerinden 18 ulaşım koridoruyla birbirine bağlayacaklarını açıkladı. .

Ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nın cazibesini artırdı!

Hızlanan ulaşım çalışmalarıyla gayrimenkul piyasasının en önemli etkenlerinden olan erişilebilirliğin artması, Anadolu Yakasının değerini artışa geçirdi ve Avrupa Yakası ile yarışır duruma getirdi

Kale Daire Kartal ulaşım!

28 kat halinde yükselen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Kale Daire Kartal ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Halk Sokak'ta yer alıyor.

Sahilada Maltepe Konutları ulaşım!

Blokların 25 kat şeklinde yükseldiği projede toplam 290 adet daire yer alıyor. Sahilada Maltepe Konutları ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Adatepe'de yer alıyor.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 28 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra ulaşım!

Bizimtepe Aydos Samandıra ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Projede dairelerin alanları 88 ile 191 metrekare arasında değişiyor.

360 Kurtköy Pendik ulaşım!

360 Kurtköy Pendik ulaşım bilgileri göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çamlık bölgesinde bulunuyor. Daire ve villalardan oluşan proje yarın basına tanıtılacak.

Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 863 adet daire ve 250 adet home ofis bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

DKY İnşaat Lokum Evler ulaşım bilgileri!

DKY İnşaat Lokum Evler ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da bulunuyor. Peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanan proje toplam 722 adet daireden oluşuyor.

Park Residences Cadde ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Park Residences Cadde ulaşım bilgilerine göre Taksim ’e 15 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Anadolu Cam ulaşım Haberi

Anadolu Cam ulaşım

“Hayata Cam Kat” Facebook sayfası üzerinden düzenlenen ‘Kumbara Süsleme Yarışması’ birincisi Apple 4. nesil yeni iPad Retina Display, ikincisi LG Nexus telefon, üçüncüsü ise Canon Powershot LCD HD Video Dijital fotoğraf makinesi kazanacak.


Sürdürülebilir kalkınma için cam ambalaj kullanımı ve camın geri dönüşümle yeniden ekonomiye kazandırılmasını destekleyen Anadolu Cam, ‘Cam Yeniden Cam’ projesi kapsamında herkesi Facebook üzerinden eğlenceli bir yarışmaya davet ediyor. Anadolu Cam,  cam ambalaj atıklarını toplamanın en etkin aracı olan cam kumbaralara dikkat çekmek amacıyla ‘Kumbara Süsleme Yarışması’ düzenliyor.


Anadolu Cam, ‘Hayata Cam Kat’ Facebook sayfası üzerinden gerçekleştirdiği yarışmayla katılımcılardan en güzel görünen kumbarayı yaratmasını istiyor. Yarışmacılar Facebook sayfasında bulunan ve herkesin rahatlıkla kullanabileceği uygulama sayesinde kendi kumbaralarını sanal ortamda tasarlayabiliyor.


11 Kasım 2013 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği yarışmaya...