13 / 05 / 2024

anadolu cam yeni tesisini eskişehirde kuruyor

anadolu cam yeni tesisini eskişehirde kuruyor

Anadolu Cam Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Serdar Özer, 2013 yılı başında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yıllık 180 bin ton/yıl kaapsiteli yeni bir tesisin kurulacağını bildirdi...

KİPTAŞ'tan İstanbul Anadolu Yakası'na 2 yeni proje müjdesi! Dev projeler resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle megakentlilerin yüzünü güldüren KİPTAŞ, Anadolu Yakası'ndaki 2 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın inşa edeceği yeni projeler Kartal ve Beykoz'da yükselecek.

Anadolu Yakası'na yeni metro müjdesi: Yenidoğan-Sancaktepe-Finans Merkezi-Söğütlüçeşme Metrosu'nun yapımı bugün başlıyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, X sosyal medya hesabından Anadolu Yakası'na yeni metro müjdesi verdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Cam tuğlalar ile inşaatta yeni bir dönem başlıyor!

İsviçre'de yaşayan bilim insanları inşaat alanında çok fazla ses getirecek yeni bir ürünle piyasaya çıktılar. Devrim niteliğinde bir malzeme olan cam tuğlalar üretilmeye başlandı. Peki cam tuğlalar nerede ve nasıl üretiliyor?

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

İstanbul 112 Acil Anadolu Komuta Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı!

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü 112 İl Ambulans Servisi Anadolu Komuta Kontrol Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı.

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, 2023'te dünya çapında 10 marka şehir oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, "Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız." dedi.

Yeni projelerle Anadolu Yakası çekim merkezi olacak!

Fortune Türkiye, Emaar Türkiye işbirliği ile Anadolu Yakasının iş ve fikir önderleri yeni bir toplantıda bir araya geldi. Anadolu Yakası'nı odağa alan toplantılar dizisinin ikincisinde, sosyal yaşam ve kaliteli iş döngüsü açısından Anadolu Yakası değerlendirildi. 

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşmesi tescillendi!

Yeni Gimat GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş bulunduğu 2 milyon TL sermayeli Anadolu Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi bugün Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşme bildirisini yayınladı!

Yeni Gimat GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada  Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşme bildirisini yayınladı.

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşti!

Yeni Gimat GYO, Anadolu Gayrimenkul ile "devir alan" sıfatı ile kolaylaştırılmış şekilde birleştirilmesi işlemi neticesinde, ayrılma hakkının uygulanmamasına karar verildi. 

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

anadolu cam yeni tesisini eskişehirde kuruyor Haberi

anadolu cam yeni tesisini eskişehirde kuruyor

Şişecam Topluluğunun gıda, içecek ve ecza sektörlerine çeşitli hacim ve renklerde cam ambalaj üreten kuruluşu Anadolu Cam, yaptığı yatırımlarla üretim kapasitesini artırmaya devam ediyor. Anadolu Cam’ın, 2013 yılı başında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni bir tesis kuracağım bildiren Anadolu Cam Sanayii Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Serdar Özer, burada açılacak iki fırınla 180 bin ton/yıl yeni bir kapasitenin devreye gireceğini söyledi. Özer, yeni tesisin, geniş bir ürün yelpazesinde büyük hacimli damacanalara da yer vereceğini aktardı. Türkiye’nin dışında Rusya Federasyonu, Gürcistan ve Ukrayna’da tesislerinin bulunduğuna işaret eden Özer, Yenişehir tesisinde gelişmekte olan cam ambalaj talebini karşılamaya yönelik başlatılan yatırım sürecinin 120 bin ton/yıl kapasiteli 4’üncü fınn yatırımıyla 2011 yılında tamamlandığını ve fırının 2012 yılı Ocak ayında ateşlendiğini söyledi. Yurtdışı...