04 / 05 / 2024

Anadolu Çarşı kocaeli

Anadolu Çarşı kocaeli

Anadolu Çarşı Çayırova projesi, 11 Şubat tarihinde tanıtılacak. Proje kapsamında ticari üniteler bulunacak. Anadolu Çarşı Çayırova projesindeki ticari üniteler satılık ve kiralık olarak müşterilere sunulacak

Kocaeli Körfezkent Çarşı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Körfezkent Çarşı ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli Kapanönü Çarşısı yenilenecek!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Kapanönü Çarşısı’nın problemlerini gidermek için geçmişine uygun ve yakışır adımlar atacağız" dedi.

Kocaeli Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temelini attı.

Kocaeli Körfezkent Çarşı 29 Temmuz'da satışa çıkıyor!

Emlak Konut imzası taşıyan Kocaeli Körfezkent Çarşı 29 Temmuz'da satışa çıkıyor. Proje karma konsepte dizayn ediliyor.

Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu!

Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin’in depremzedelere hibe ettiği konutlardan 17 Temmuz’a kadar tahliye etmeleri istenmişti. Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu.

Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017!

Kocaeli Arızlı alt gelir grubu TOKİ Evleri’nde yer alan 2 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017...

TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuru!

912 konutluk Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stoklarda bulunan 2 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuruları ne zaman?

Trabzon Çarşıbaşı Teknik Anadolu Lisesi 2018'de hazır!

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesinde inşa edilen Teknik Anadolu Lisesi inşaatı hızıyla devam ediyor. Okulun gelecek eğitim ve öğretim yılında açılacağı belirtildi.

Kocaeli Büyükşehir Arızlı’da iki parseli satışa çıkarıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetine ait olan Kocaeli ili İzmit İlçesi Arızlı Mahallesi sınırları içerisinde Orman Köyü Villaları mevkiinde bulunan arazileri satışa çıkarıyor.

Kocaeli Seyrek Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesinin Karadeniz kıyısındaki turizm merkezlerinden biri olan Seyrek bölgesinin atıksularını arıtmak için yaptığı arıtma tesisinin inşaatını tamamlayarak işletmeye aldı.

Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları güvenli hale getirildi!

Güvenlik sıkıntıları yüzünden sık sık şikayetlerin geldiği Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları, bir süre önce yeni bir yönetim anlayışıyla tanıştı. TOKİ Arızlı Konutları artık kamera sistemiyle daha güvenli bir hale getirildi.

ASKİ Anadolu Bulvarı'ndaki ana isale hattı arızasını giderdi!

ASKİ, Anadolu Bulvarı'ndaki ana iletim hattında meydana gelen arızanın sabah erken saatlerde giderilerek hatta su verilmeye başlandığını bildirdi.

And Anadolu İnşaat & Gayrimenkul yeni başarılara imza atıyor!

Anadolu İnşaat & Gayrimenkul, marka olan Pendik Royal Residence ve Marmara Royal Residence projelerinin satış ve kiralamalarında tek yetkili kurumsal şirket olarak başarı ile imzasını atıyor..

Anadolu Çarşı kocaeli Haberi

Anadolu Çarşı kocaeli

Kocaeli Gebze Çayırova’nın ilk alışveriş merkezi olan Ankaryum AVM'nin Anadolu Çarşı'sı kısmı 11 Şubat'ta tanıtılıyor. 


Anadolu Çarşı kapsamında hipermarket, 2 cep sineması, 4 kafe, 200 adet farklı alanlarda mağaza ve dükkanlar ile 2 adet çocuk parkı ile aile köşesi yer alıyor. 


Anadolu Çarşı kapsamında mağaza ve dükkanlarında alanlar 30 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 600 metrekareye kadar yükseliyor. Projedeki ticari üniteler satılık ve kiralık olarak tasarlandı. 


Bölgedeki ilk ve tek çarşı olan Anadolu Çarşı'nın etrafında Anka Yapı'nın 5 bin konutluk projesi ile birlikte 15 bin konut yer alıyor. 


Anadolu Çarşı, Cumartesi-Pazar dahil akşamları 22:00’ye kadar hizmet verecek


0262 744 19 05