04 / 10 / 2024

anadolu ev ziraat bankası

anadolu ev ziraat bankası

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

Ziraat Bankası'nın 2,79 konut kredisi fiyatları uçurdu! Ev fiyatlarına bir günde 2 milyon TL'ye yakın zam geldi!

Konut kredisi faiz oranlarının yüksekliğinden dolayı azalan kredi taleplerini canlandırmak isteyen  Ziraat Bankası, konut kredisi faizlerini 120 ay için 2.79 oranına çekti. Bunu gören bazı fırsatçılar ise hemen iş başına geçerek ilandaki ev fiyatlarını yükseltti. 

Arsa fiyatları son 1 yılda yüzde 63 arttı, talep Anadolu’ya kaydı

Son dönemde konut fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle ev alamayanlar çareyi arsa yatırımında buldu. Artan talep karşısında arsa fiyatları da yükselmeye devam ediyor. Perlanest Gayrimenkul Kurucu Ortağı Birsen Engin, arsaya olan talep artarken yatırımcının ilgisinin Anadolu’ya kaydığını söyledi.

Kia EV6, Niro EV, Stonic, Cerato, XCeed, Ceed HB, Ceed SW ve Sportage'de Ağustos kampanyası 2024! 

Anadolu Grubu markalarından Kia, EV6, Niro EV, Stonic, Cerato, XCeed, Ceed HB, Ceed SW ve Sportage modelleri için Ağustos kampanyası başlattı.

Ekonomistten ironik benzetme: Danaya girer gibi kredi dönemi! Bir ev için 5 kişiye kredi…

Artan konut fiyatları karşısında Ziraat Bankası’nın açıkladığı 5 kişilik Ortak Konut Kredisi, sosyal medyada gündem oldu. Ekonomist Şenol Babuşçu, haberi danaya girer gibi ortak ev kredisi dönemini diye duyurdu. "Başka neler göreceğiz diyen Babuşçu’nun takipçilerinden ilginç cevaplar gecikmedi.

Tek ev için 5 kişi birlikte kredi kullanabilecek!  Ziraat Bankası onaylıyor, peki vatandaş ne diyor?

Konut fiyatlarındaki artış ve yüksek kredi faizleri nedeniyle vatandaş için ev almak artık hayal oldu. Ziraat Bankası uygulamaya koyduğu yeni krediyle artık bir evi 5 kişi ortak alabilecek. Peki vatandaş 5 kişi bir evi almaya ne diyor?

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan 10 yıl vadeli 2 Milyon TL konut kredisi ve taksit detayları...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank konut kredisi faizi güncel oranları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların uygulamış olduğu konut kredisi detaylarını araştırıyor.

Ziraat Bankası'ndan ev almak isteyenler için kampanya! Aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi müjdesi

Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası ile aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi kullandırıyor. İşte Ziraat Bankası ortak konut kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

Ev almayı düşünenler dikkat! Ziraat Bankası’ndan 9 bin 499 TL taksitle konut kredisi kampanyası!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin beklediği müjde Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası yaptığı açıklamada aylık 9 bin 499 TL taksitle konut kredisi vereceğini duyurdu. İşte detaylar…

Ziraat Bankası'ndan aylık 2.158 TL taksitle 250 bin TL kredi fırsatı!

Ziraat Bankası, artan konut fiyatları ve kredi faizlerinin ev sahibi olmayı zorlaştırdığı bu dönemde, alıcılar için çekici bir finansman çözümü sunuyor. Bankanın yeni hayata geçirdiği ortak konut kredisi kampanyası, birden fazla kişinin beraber kredi çekerek konut sahibi olmalarını mümkün.

Anadolu Rise Bursa'da yüzde 40'ını peşin kalanı 24 ay taksit fırsatı! Yeni proje! 

Anadolu Rise Bursa'dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 40'ını peşin kalanını 24 ay vade farksız taksitle ödeme imkanı sunuluyor. Peki Anadolu Rise Bursa'da konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Ziraat Bankası'ndan 8 bin 635 TL taksitle 1 milyon TL konut kredisi müjdesi!

Ziraat Bankası'nın ortak konut kredisi kampanyası ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Ziraat Bankası ortak konut kredisi nasıl kullanılır? Aylık taksitlerine kadar? İşte Ziraat Bankası ortak konut kredisi detayları...

Ortalama 3+1 ev Anadolu'da bile 4-5 milyon TL: Çadırda mı yaşanacak artık? 

Konut ve otomobil piyasasında yaşanan fahiş fiyat artışları vatandaşların alımları ertelemesine neden oluyor. Prof. Dr. Ali İhsan Göker, ortalama 3+1 sıfır evin Anadolu'da bile 4-5 milyon TL olduğunu söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ziraat Bankası'ndan Nisan 2024 müjdesi geldi! 8 bin 441 TL taksitle 1 milyon TL konut kredisi veriyor! Sakın kaçırmayın!

Ev almak isteyenlerin merakla beklediği müjde Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası sadece 8 bin 441 TL taksitle 1 milyon TL konut kredisi vereceğini duyurdu. İşte Ziraat Bankası Nisan 2024 kampanyası...

anadolu ev ziraat bankası Haberi

anadolu ev ziraat bankası
İstanbul, Ankara ve İzmir'in dışında Anadolu'daki birçok ilde yer alan konut projelerinde konutların yanı sıra okullar, ticaret merkezleri, oyun alanları, sağlık ocakları, parklar ve yeşil alan da bulunuyor. Halk Bankası ve Ziraat Bankası şubelerine başvuru yapılacak olan projelerde herhangi bir ön şart aranmıyor. Kura çekimi yapılmayacak olan projelerde başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı sağlanacak.