05 / 05 / 2024

Anadolu Gayirmenkul AND Kartal satılık

Anadolu Gayirmenkul AND Kartal satılık

7 blok halinde hayata geçirilecek AND Kartal Rezidans'ta 1.595 daire, 42 ofis ve 35 dükkan bulunuyor. Peki AND Kartal ne zaman satışa çıkacak?

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

AND Anadolu Gayrimenkul'ün Maher Holding’e devri gerçekleşti!

AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin Maher Holding’e devir işlemleri tamamlandı.

AND Gayrimenkul el değiştiriyor! 70 milyon TL'lik satış!

AG Anadolu Grubu Holding, bünyesinde yer alan AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’yi varlıkları ile birlikte elden çıkartma kararı aldı.

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.

Anadolu Grubu'ndan AND Gayrimenkul ile ortak markalı konut projeleri!

Gayrimenkul, perakende, içecek, tarım, enerji, sanayi ve otomotiv alanlarında olmak üzere toplamda 105 markayı bünyesinde tutan Anadolu Grubu, yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor...

AND Gayrimenkul’den 19 Mayıs’a özel film!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı’na özel bir film yayınladı...

AND Pastel’de Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen AND Pastel’de yüzde 20 indirime ek olarak Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim uygulanıyor.

AND Pastel Cuma kampanyasıyla 19 milyon TL ciro elde etti!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Bitmeyen Cuma kampanyasıyla 19 milyon TL ciro elde etti.

AND Pastel'de evler tamamlandı sıra taşınmada!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiği firması AND Gayrimenkul'ün geliştirdiği AND Pastel'de satış devam ediyor.

AND Pastel’den bitmeyen cuma ile yüzde 40 İndirim!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, AND Pastel projesiyle Black Friday alışveriş günlerine dahil oldu.

AND Gayrimenkul Almanya’da yatırımcıları ile buluştu!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Avrupa turnesinin ilk durağı Almanya’da yatırımcıları ile buluştu. Almanya’da yaşayan Türkler ve yatırımcılarla buluşan AND Gayrimenkul, AND Pastel projesi ile yoğun ilgi gördü.

AND Pastel'den büyük gayrimenkul kampanyasına destek!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründe başlayan büyük kampanyaya AND Pastel projesi ile dahil oluyor.

AND Frekans 2018 fiyatları!

AND Frekans 2018 fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçirilen projede deniz ve Adalar manzaralı daireler bulunuyor. 

Anadolu Gayirmenkul AND Kartal satılık Haberi

Anadolu Gayirmenkul AND Kartal satılık

Anadolu Gayrimenkul tarafından, İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık bölgesinde inşa edilecek AND Kartal Evleri 46 bin 597 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. 


Soğanlık AND Kartal konut alanı 175 bin metrekare, ticaret alanı 5 bin 280 metrekare, ofis alanı 3 bin 200 metrekare olarak belirtiliyor. 

AND Kartal ne zaman satışa çıkacak?

AND Kartal Residence'de ön talepte bulunanlar için satışlar önümüzdeki hafta, resmi satışlar ise bu yıl Nisan ayı içerisinde başlayacak. 


AND Kartal Konutları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1,3 kilometre, Kartal Adliyesi'ne 600 metre mesafede bulunuyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


AND Kartal Rezidans'ta sauna, sağlık hizmetleri, fitness, eğitim kurumu, alışveriş merkezi, yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. İçerisinde 1.595 konut, 35 mağaza ve 42 ofisin yer alacağı proje 7 bloktan...