29 / 04 / 2024

Anadolu Gayrimenkul iletişim

Anadolu Gayrimenkul iletişim

Bir Anadolu Grubu markası olan Anadolu Gayrimenkul, İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi ile ortak bir çalışmaya imza attı. Yapılacak araştırmalarda ofis yatırımındaki tercihleri ve gelecek trendlerini inceliyor.

Anadolu ofisle büyüyecek!

Anadolu ofisle büyüyecek. ANADOLU Grubu bünyesinde, 2011 yılında ticari gayrimenkul ve ofis projelerini hayata geçirmek için kurulan Anadolu Gayrimenkul, ilk projesine Anadolu Yakası Kozyatağı’nda başladı.

Anadolu Gayrimenkul, Cityscape Global Ödülleri’nde finalde!

Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile alanında dünyanın önemli ödüllerinden “ Cityscape Global 2014 Ödülleri”ne en iyi ticari proje dalında, gelecekteki projeler kategorisinde finale kaldı.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

İş Gayrimenkul İnistanbul Gala iletişim!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.İş Gayrimenkul İnistanbul Gala iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar iletişim bilgileri!

İş Gayrimenkul Manzara Adalar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 74 96 olarak belirledi. Manzara Adalar projesi 975 adet daireden meydana geliyor.

Hiper Gayrimenkul Future Park iletişim!

Hiper Gayrimenkul Future Park iletişim için 444 9 532 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Piyalepaşa Gayrimenkul’ün PR ajansı SALT İletişim oldu!

Piyalepaşa Gayrimenkul’ün stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek. Piyalepaşa Gayrimenkul, Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi “Piyalepaşa İstanbul”u hayata geçiriyor.

24 Gayrimenkul İstasyon 24 iletişim!

24 Gayrimenkul İstasyon 24 iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 244 24 24 olarak belirlendi. Toplam 98 adet daireden oluşan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa İstanbul iletişim!

Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa İstanbul iletişim için 0212 216 22 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen projenin 107 bin metrekarelik konut alanı bulunuyor.

Çukurova Balkon Kartal Evleri iletişim!

Çukurova Balkon Kartal Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası ile inşa edilen konut projesi 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Çukurova Balkon Kartal iletişim!

Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası ile hayata geçirilen Çukurova Balkon Evleri 244 adet daireden meydana geliyor. Çukurova Balkon Kartal iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Anadolu Gayrimenkul iletişim Haberi

Anadolu Gayrimenkul iletişim

Bir Anadolu Grubu markası olan Anadolu Gayrimenkul, İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi ile ortak bir çalışmaya imza attı.


“Değişen Ofis Alanı Kullanımı Talepleri ve Yeni Pazar Dinamikleri Araştırma Projesi ” başlıklı araştırma, ofis sektörünün mevcut durumu ile ofis yatırımındaki tercihleri ve gelecek trendlerini inceliyor.

Araştırmanın sonuçları,04 Mart 2015 tarihinde İTÜ Taşkışla Binası’nda düzenlenecek “Ofisin Geleceği; Geleceğin Ofisi” başlıklı toplantıda, farklı sektörlerden uzmanların da değerlendirmeleri ile kamuoyuna açıklanacak.


Etkinlik Detayları:

Yer:İTÜ Taşkışla Binası Salon:109

Tarih:04 Mart 2015

Saat:09.00 – 12.00


Program:

09.00 – 09:30 Karşılama & Kahvaltı İkramı

09.30 –10.00 Hoş geldiniz Konuşması

                            Ali Baki USTA – Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü

Doç.Dr. Hayriye Eşbah Tuncay - İTÜ Çevre ve Şehircilik Uyg-Ar Merkezi Müdürü

       ...