05 / 05 / 2024

Anadolu ofisle büyüyecek!

Anadolu ofisle büyüyecek!

Anadolu ofisle büyüyecek. ANADOLU Grubu bünyesinde, 2011 yılında ticari gayrimenkul ve ofis projelerini hayata geçirmek için kurulan Anadolu Gayrimenkul, ilk projesine Anadolu Yakası Kozyatağı’nda başladı.



Ofis pazarının gelişim göstereceğini düşündüğü  Ankara  ve İstanbul’un Anadolu yakasında ofis ve karma proje geliştirmeyi hedefleyen Anadolu Gayrimenkul’un ilk hedefinde Ankara ve İstanbul Kartal’da proje gerçekleştirmek var. 

Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, Anadolu Grubu olarak gayrimenkulün çok uzağında olmadıklarını belirterek, “Ancak sanayi yatırımlarından vazgeçip gayrimenkule yatıracak değiliz. Ülkenin büyümesi için gayrimenkul bir kaldıraç sektör varlığını koruyacaktır. Ekonomi büyüme dönemlerinde inşaat sektörü çok öne çıkıyor. Ancak bu sanayinin büyüme alanına etki etmez” dedi.

 

Dubai’den ödülle döndü

 

Ali Baki Usta, Kozyatağı’ndaki AND projesinin toplam 74 bin metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunacağını, 26 katlı A+ ofis binasının gelecek yılın Temmuz ayında faaliyete geçeceğini söyledi. AND projesi Kozyatağı’nda Anadolu Grubu’nun eski merkezinin arazisi ile Balkaner Grubu’na ait 3M plazanın üzerinde bulunduğu alan üzerinde yükseliyor. Proje, bu yıl dünya çapında toplam 182 projenin katıldığı Dubai Cityscape 2014 Fuarı’ndan “En İyi Ticari Proje” ödülüyle döndü.


Vatan


Geri Dön