29 / 04 / 2024

Anadolu Gayrimenkul ulaşım

Anadolu Gayrimenkul ulaşım

Anadolu ofisle büyüyecek. ANADOLU Grubu bünyesinde, 2011 yılında ticari gayrimenkul ve ofis projelerini hayata geçirmek için kurulan Anadolu Gayrimenkul, ilk projesine Anadolu Yakası Kozyatağı’nda başladı.

Anadolu Gayrimenkul, Cityscape Global Ödülleri’nde finalde!

Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile alanında dünyanın önemli ödüllerinden “ Cityscape Global 2014 Ödülleri”ne en iyi ticari proje dalında, gelecekteki projeler kategorisinde finale kaldı.

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Anadolu'da ulaşım atağı!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen ulaşım ve kentsel dönüşüm projeleriyle, konut fiyatları Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi...

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşmesi tescillendi!

Yeni Gimat GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş bulunduğu 2 milyon TL sermayeli Anadolu Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi bugün Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşiyor!

Yeni Gimat GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş bulunduğu 2 milyon TL sermayeli "Anadolu Gayrimenkul" ile bütün aktif ve pasifi ile birlikte "devir alan" sıfatı ile birleştirilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edilmesine karar verildi.

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Karadeniz ile Akdeniz arasına kesintisiz ulaşım!

Ulaştırma Bakanı Arslan, ülkenin kuzeyi ile güneyini Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu üzerinden 18 ulaşım koridoruyla birbirine bağlayacaklarını açıkladı. .

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Ulaşım projeleri 10 yılda Bomonti’yi canlandırdı!

Şehirlerde ulaşım alternatiflerinin çoğalması gayrimenkul sektörünü doğrudan etkiliyor. Ulaşım projeleriyle bölgeler değer kazanırken, bu gelişme konut alacakların kararlarını da etkiliyor.

Ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nın cazibesini artırdı!

Hızlanan ulaşım çalışmalarıyla gayrimenkul piyasasının en önemli etkenlerinden olan erişilebilirliğin artması, Anadolu Yakasının değerini artışa geçirdi ve Avrupa Yakası ile yarışır duruma getirdi

Anadolu Gayrimenkul ulaşım Haberi

Anadolu Gayrimenkul ulaşım

Ofis pazarının gelişim göstereceğini düşündüğü Ankara ve İstanbul’un Anadolu yakasında ofis ve karma proje geliştirmeyi hedefleyen Anadolu Gayrimenkul’un ilk hedefinde Ankara ve İstanbul Kartal’da proje gerçekleştirmek var. 

Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, Anadolu Grubu olarak gayrimenkulün çok uzağında olmadıklarını belirterek, “Ancak sanayi yatırımlarından vazgeçip gayrimenkule yatıracak değiliz. Ülkenin büyümesi için gayrimenkul bir kaldıraç sektör varlığını koruyacaktır. Ekonomi büyüme dönemlerinde inşaat sektörü çok öne çıkıyor. Ancak bu sanayinin büyüme alanına etki etmez” dedi.

Dubai’den ödülle döndü

Ali Baki Usta, Kozyatağı’ndaki AND projesinin toplam 74 bin metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunacağını, 26 katlı A+ ofis binasının gelecek yılın Temmuz ayında faaliyete geçeceğini söyledi. AND projesi Kozyatağı’nda Anadolu Grubu’nun eski merkezinin arazisi ile Balkaner Grubu’na ait 3M...