29 / 04 / 2024

Viaport House Suites 'e Anadolu'dan büyük ilgi var!

Viaport House Suites 'e Anadolu'dan büyük ilgi var!

Firma: Bayraktar Grup

Proje: Via\/Port Houses&Suites

Via Properties’in toplam 617 daireden oluşan ve modern rezidans yaşantısını doğayla iç içe sunan projesi Via Port Houses Suites, Anadolu’nun büyük şehirlerinden talep görüyor



350 satıştan 53’ünün müşteri referansı sistemiyle gerçekleştiği projeye başta Antalya, Ankara, İzmir, Gebze, Adana, Mersin, Rize, Sakarya, Samsun şehirlerinden gelen yatırımcılar büyük ilgi gösteriyor. 


Kurtköy’ün prestijli projesi Via Port Houses Suites, Anadolu’dan İstanbul’a yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oldu. 40-55 yaş aralığında daha çok serbest meslek ve ticaretle uğraşan erkek yatırımcıların ilgi gösterdiği projede en çok yatırım amaçlı 1+1 daire satın alınıyor. Anadolu’dan gelen yatırımcıların çoğunluğu da müşteri ya da tanıdık referansıyla projeden ev almayı tercih ediyorlar.


Tanıdıklarını, Via Properties ile tanıştıranlar kazançlı bir yatırıma da aracılık ediyor.

Toplam 26 bin m2’lik alan üzerine konumlandırılan ve yüzde 80’i yeşil alan olarak planlanan Via Port Houses & Suites’de, özel peyzajlı kat bahçeleri sahiplerine, kendilerine ait yeşil bir dünya kurma fırsatı sunuyor. 1+1’den 3+1’e kadar farklı daire seçeneklerine sahip proje 10 kattan oluşan 4 blok ve 3 kattan oluşan villa tipi bloklar’dan oluşuyor.


Eylül 2013 sonunda teslim edilmesi planlanan projedeki zengin sosyal olanaklar ve hizmetler göz dolduruyor. Projede yer alan dinlenme alanları, geniş parklar, fitness center, teknik destek hizmetleri, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa merkezi, alakart restoranlar, kuru temizleme, terzi ve lostra hizmeti sahiplerinin çeşitli ihtiyaçlarına yanıt veriyor.


444 88 42 

www.viaporths.com


projeye sor



Geri Dön