24 / 07 / 2024

Anadolu Grubu kapsamında yeni şirketler

Anadolu Grubu kapsamında yeni şirketler

Şirketlerden biri gayrimenkul diğeri ise yiyecek-içecek sektöründe faaliyet gösterecek. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, şirketlerden biri ile arazi geliştireceğini diğerinin ise birtakım projeler üzerinde yoğunlaşacağını kaydetti.

Anadolu Grubu'ndan AND Gayrimenkul ile ortak markalı konut projeleri!

Gayrimenkul, perakende, içecek, tarım, enerji, sanayi ve otomotiv alanlarında olmak üzere toplamda 105 markayı bünyesinde tutan Anadolu Grubu, yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor...

Anadolu Grubu tarım, enerji ve gayrimenkul şirketlerini tek bir çatı altında topladı!

Anadolu Grubu'nun perakende, tarım, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde hizmet veren şirketlerinin aynı yönetim altında toplanacağı Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanlığına Demir Şarman seçildi.

Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor!

Çimento, enerji ve limancılık alanlarında faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor. Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Söke'de devreye aldıkları yeni fabrikayla kârlılıkta da yükselişe geçeceklerini söylüyor.

Anadolu Grubu, Uyum marketleri satın alıyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk, bugünkü yazısında Migros’un sahibi Anadolu Grubu, Kipa’dan sonra Uyum Marketleri de alacağını söyledi.

Batı Anadolu Grubu 130 milyon euroluk fabrika inşa ediyor!

Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal," 2016'da grubun tarihindeki en büyük yatırıma başladık. 130 milyon Euro yatırımla Batısöke fabrikasının yanında sıfırdan 1,6 milyon klinker kapasiteli bir fabrika kuruyoruz" dedi.

Anadolu Grubu, Kipa marketlerini satın alacak!

Son dönemlerin birleşme ve satın alma işlemlerinde en hareketli sektörü perakende oldu. Sektördeki son gelişme ise İngiliz perakende devi Tesco ile kısa süre önce Migros’u bünyesine katan Anadolu Grubu arasında yaşanıyor.

Anadolu Grubu'nda Kozyatağı'nda projeye başlıyor!

ANADOLU Grubu, AND markasıyla sektöre Kozyatağı'ndaki eski holding binasının yerine yapacakları 26 katlı ofis binasıyla adım atan grup şimdi bünyesindeki sanayi arazilerinde dönüşüme hazırlanıyor...

Anadolu Grubu AND projesi 2015'te teslim!

Anadolu Grubu'nun yüzde 100 iştiraki olarak 2011'de faaliyete başlayan Anadolu Gayrimenkul'ün ilk projesi AND, istanbul Kozyatağfnda, E-5 Karayolu'nda, Kozyatağı metro durağına yürüme mesafesinde yükseliyor.

Anadolu Grubu Gürcistan'daki elektriğini yılın 9 ayı Türkiye'ye satacak!

ANADOLU Grubu, Gürcistan’da 185 milyon dolara kurduğu Paravani Hidroelektrik Santralı’nda ürettiği elektriği yılın 9 ayı Türkiye’ye satacak. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Anadolu Grubu, gayrimenkulde ikinci şirketi kurdu!

Anadolu Grubu, AEH Gayrimenkul Yatırımları A.Ş'den sonra bugün Ankara Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş adında ikinci şirketini kurdu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan...

Mevlana Kültür Vadisi Projesi kapsamında 2 bin 327 bina restore edildi!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Merkez' de Mevlana Kültür Vadisi Projesi kapsamında 10 yılda 2 bin 327 tarihi yapının restorasyonunu tamamladıklarını ifade etti...

Kentsel dönüşüm kapsamında 10 bin cami yıkılıp tekrar yapılacak!

Türkiye'de cami sayısının 100 bine dayandığını söyleyen Hüs and Er Fuarcılık kurucularından Erdem Karaca, kentsel dönüşüm kapsamında bu camilerin yüzde 10’unun yıkılıp yeniden inşa edileceğini söyledi

Kentsel dönüşüm kapsamında evi yıkılana kira ya da kredi desteği devletten!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm kapsamında evi yıkılan vatandaşa bin 630 liraya kadar kira parası ödeyecek, yeni ev sahibi olmak isteyenlere de toplam 1 milyar liralık kredi desteğinde bulunacak...

Anadolu Grubu kapsamında yeni şirketler Haberi

Anadolu Grubu kapsamında yeni şirketler

Şirketlerden biri gayrimenkul diğeri ise yiyecek-içecek sektöründe faaliyet gösterecek. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, şirketlerden biri ile arazi geliştireceğini diğerinin ise birtakım projeler üzerinde yoğunlaşacağını kaydetti. İstanbul Ticaret Odası'na kaydı dün yapılan şirketlerden biri Ankara Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., diğeri ise Keyif Yiyecek Eğlence Hizmetleri A.Ş. Her iki şirketin yönetiminde ise Anadolu Grubunda görev alan isimler yer aldı: İbrahim Yazıcı, Tuncay Özilhan, Can Çaka ve Ahmet Boyacıoğlu... İlk şirketin kuruluş sermayesi 250 bin TL, ikincisinin ise 400 bin bin TL olarak belirlendi. 


Bursa...