20 / 05 / 2024

anadolu grup inşaat denetimi

anadolu grup inşaat denetimi

Anadolu Grup, Yapı Denetim hizmetlerinin, özel denetim kuruluşları tarafından yürütülmesinin gündeme gelmesi ile birlikte 2000 yılında kuruldu. İlyas Şirin, inşaat sektörünün denetiminin bilgi ve tecrübe isteyen bir faaliyet olduğunu ifade etti.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Alçin tarafından kuruldu. 

Anadolu'daki inşaat sektörü dinlenmeli!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Anadolu’da hizmet veren, inşaat ile ilgili dernek, birlik ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ile yakından bilgi alışverişi yapılmadan ortaya konulacak çözüm önerilerinin beklenen olumlu etkiyi oluşturamayacağını belirtti. 

Bursa Anadolu İHL inşaatının yüzde 90'ı tamam!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye tarafından Bursa Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki çalışmaları değerlendirdi. Aktaş, okul inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını söyledi.

Akkuş Grup inşaat ve kozmetikle büyüyecek!

Mardin’e yatırımı artıracaklarını söyleyen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, tekstilin yanı sıra kozmetik ve inşaat alanında büyümeyi hedeflediklerini söylüyor.

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Bursa'da faaliyet gösteren Majestik Grup, hedef büyüttü. Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini belirtti.

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı ne durumda?

TARSUS Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, bölgenin en modern ve iddialı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatının en geç 2 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Kayseri Tomarza Anadolu Lisesi inşaatı ne durumda?

Kayseri Tomarza Anadolu Lisesi inşaat çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Binanın ikinci katı kaba inşaatı tamamlandı. Binanın, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısına bitirilmesi planlanıyor.

Orakçı Grup inşaat sektöründe yeni projelere hazırlanıyor!

Orakçı Grup, inşaat, hizmet ve imalat sektörlerinde toplam 10 şirket ile faaliyetlerini sürdürüyor. Grup, imalat sektöründeki yatırımlarıyla büyürken, inşaat sektöründe de yeni projelere hazırlanıyor.

Samsun Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında sona gelindi!

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Göl Mahallesi’nde 2014 yılında yapımına başlanan Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında son aşamaya gelindiği ve çevre düzenlemelerine başlandığı bildirildi.

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim!

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim için 0212 550 93 95 telefon numarasından satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Proje 4 kule halinde Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek.

Oluşum Grup inşaat hizmetlerini tek çatı altında topluyor!

Yapı denetim, inşaat ilerleme kontrolü, inşaat danışmanlığı ve proje tasarım aynı çatı altında toplayan Oluşum Grup, müşterilerine en son teknolojiyi, en uygun fiyata veriyor.

anadolu grup inşaat denetimi Haberi

anadolu grup inşaat denetimi

Anadolu Grup, Yapı Denetim hizmetlerinin, özel denetim kuruluşları tarafından yürütülmesinin gündeme gelmesi ile birlikte 2000 yılında kuruldu. Denetim sektöründe deneyimli teknik kadrosuyla 16 yıldır hizmet veren Anadolu Grup bünyesindeki Anadolu Yapı Denetim A.Ş, denetim hizmetlerini kaliteden ödün vermeden başarıyla sürdürüyor.


YILDA EN AZ 1 MİLYON, TOPLAMDA 10 MİLYON  METREKARE DENETİM

Denetim sektöründe örnek kuruluşlar arasında yer aldıklarını söyleyen Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Şirin, inşaat sektörünün denetiminin bilgi ve tecrübe isteyen bir faaliyet olduğunu ifade etti. Şirin; “Grubumuz yüksek bilgiye sahip tecrübeli elemanlarla donatılmıştır. Bu yüzden sadık müşteri ağımız oluşmuştur. Bu sayede Ankara’da her yıl en az 1 milyon metrekare iş almaktayız. Hedefimiz yılda 1 milyon metrekare altına düşmeden faaliyetlerimizi daha ileri seviyelere taşımaktır.” dedi.

 

ŞİRİN: “HELAL VE HAK EDİLMİŞ KAZANÇ,...