05 / 05 / 2024

anadolu ısuzu arazi

anadolu ısuzu arazi

Anadolu Isuzu Otomotiv, arazi satışı ile ilgili açılan davanın satış sürecini etkilemeyeceği yönünde açıklama yaptı...

Anadolu Isuzu, elektriğini güneşten karşılamayı hedefliyor

GES projesinin 2. etabının tamamlanmasından sonra toplam kurulu gücü 6,7 MWp'ye varan Anadolu Isuzu, bundan sonra ihtiyaç duyduğu elektriğin yüzde 70’ini güneş enerjisinden karşılamayı istiyor. İşte ayrıntılar...

Arazi toplulaştırmalarından önce uzlaşma yapılmalı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde kangrenleşen toplulaştırma sorunu sebebiyle hak sahipleri mağduriyet yaşıyor. Arazi meseleleri yüzünden meydana gelen anlaşmazlıklar ölümlerle sonuçlanan kan davalarına sebep oluyor.

Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak! 

Türk-Amerikan iş kadını Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak. Öger, okul için arazi arayışına başladı.

İnşaatçılar Anadolu'ya yöneldi!

İstanbul'da merkezi bölgelerdeki arazi fiyatlarının artması inşaatçıları Anadolu'ya yönlendirdi. İstanbul'da konut getirisi aylık yüzde 0.7’de kaldı.

AVM yatırımlarında yeni rota Anadolu!

İstanbul'da arazi fiyatlarının yükselmesi ve AVM sayısının çok hızlı artması sektör temsilcilerini Anadolu şehirlerine yöneltti. Türkiye'nin AVM yatırımcılarından 12 büyük grup önümüzdeki üç yılda Anadolu şehirlerinde 30'a yakın AVM açmayı ve 3 milyar dolara yakın yatırım yapmayı hedefliyor.

Pera GYO yatırımlarını Anadolu'da yapacak!

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Bensel, büyükşehirlerde artan arazi fiyatları ve rekabet nedeniyle Anadolu’ya yatırım yapmaya karar verdiklerini ve Anadolu’da ilk olarak Denizli’de karar kıldıklarını söyledi.

Pera GYO rotasını Anadolu'ya çevirdi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul’da artan rekabet ve arazi fiyatları nedeniyle Anadolu’ya yöneldi. Anadolu’yu karış karış gezen Pera GYO, Denizli’de ilk adımını attığı dönüşüm projelerini Türkiye’ye yaymak istiyor.

Pera GYO yatırım için Anadolu'ya yöneldi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul’da artan rekabet ve arazi fiyatları nedeniyle Anadolu’ya yöneldi. Anadolu’yu karış karış gezen Pera GYO, Denizli’de ilk adımını attığı dönüşüm projelerini Türkiye’ye yaymak istiyor

2007 yılında Anadolu Yakası'nın en değerli kamu arazisi görücüye çıkacak!

2007 yılında Maliye Bakanlığı, Anadolu Yakası'nın en değerli arazisi olarak nitelendirilen Maltepe Dragos Sahil Yolu'ndaki 36 bin 129 metrekarelik Adalar manzaralı arazi, 84 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılacakmış.

Arsa yatırımı en zahmetsiz yatırım!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme Başkanı Onur Öngün, yabancıların da Anadolu'da arazi yatırımı yapmaya başladığını belirterek, özellikle Ukrayna ve Japonya'dan gelen yatırımcıların arsa alıp, değer artışına göre satış yaptığını kaydetti.

Anadolu Grubu bünyesinde bir günde iki yeni şirket kuruldu!

Şirketlerden biri gayrimenkul diğeri ise yiyecek-içecek sektöründe faaliyet gösterecek. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, şirketlerden biri ile arazi geliştireceğini diğerinin ise birtakım projeler üzerinde yoğunlaşacağını kaydetti.

Anadolu Etap arazi büyüklüğünü 60 bine çıkaracak!

Brezilyalı Cutrale ortaklığındaki Anadolu Etap, arazi toplulaştırmayla büyüyecek. Genel Müdür Şarman, "Toplulaştırma Türkiye'yi tarımda zirveye taşır" dedi. Anadolu Etap, 23 bin dekar olan arazi büyüklüğünü 60 bine çıkaracak.

Anadolu'ya üç yıldızlı otel yatırımı artıyor!

Arazi maliyetlerinin uygunluğu ve devlet teşvikleri Anadolu'ya üç yıldızlı otel yatırımı yapmayı cazip hale getirdi. Üç yıldızlı otel yatırımları beş yıldızlılara göre yüzde 50 daha az maliyetli...

anadolu ısuzu arazi Haberi

anadolu ısuzu arazi


Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin açıklaması;



09 Ekim 2012 Tarihli Yönetim Kurulu toplantısında Şirketimizin aktifinde bulunan İstanbul Kartal'daki taşınmazların satışa konu edilmesi amacıyla değerleme dahil çalışmalara başlanması ve bu iş ve işlemlerin yürütülmesi ile ilgili şirket yönetiminin yetkili kılınmasına karar verilmiş ve bu husus aynı gün Özel Durum Açıklaması ile duyurulmuştur. 


14 Aralık 2012 tarihli ek Özel Durum Açıklamamızda da belirtildiği ve 31 Aralık 2010 tarihinden itibaren mali tablo dipnotlarında "imar durumundaki ciddi belirsizlik" şeklinde vurgulandığı üzere, taşınmazlara ilişkin imar planlarına  çeşitli hukuki gerekçelerle itiraz edilmiş ve itirazlarımız karşılanmadığından dava açma yoluna gidilmiştir. Bu davalar henüz sonuçlanmamış olmakla birlikte taşınmazın satışına engel teşkil etmemektedir. Ayrıca bahse konu taşınmazın mülkiyeti ile ilgili herhangi bir sorun da...