25 / 07 / 2024

anadolu müteahhitleri dışlanmamalı

anadolu müteahhitleri dışlanmamalı

Tüm İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörün lokomotifinin Anadolu Müteahhitleri olduğunu, Ankara'da yapılan inşaat zirvesine kendilerinin davet edilmesinin statükocular tarafından engellendiğini belirtti.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Kamu müteahhitleri fiyat farkı ve tasfiye hakkı için yarın sahaya iniyor! 

Fiyat farkı düzenlemesinden memnun olmayan ve tasfiye hakkı şartlarını yeterli bulmayan kamu müteahhitleri, yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için yarın sahaya iniyor. 

Smart Anadolu Gate Genel Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Anadolu Gate Genel Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Yahya M. Amer tarafından kuruldu.

Türk müteahhitleri yurt dışında 14,4 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türkiye’yi yurtdışında temsil eden Türk müteahhitleri, koronavirüs pandemisine rağmen geçtiğimiz yurt dışında 14,4 milyar ABD Doları tutarında proje üstlendi.

Dönüşüme ilişkin çalışmalarda müteahhitleri sınıflandırdık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüme ilişkin yapılan düzenlemelerle ilgili olarak, "Kentsel dönüşüme ilişkin çalışmalarda müteahhitleri sınıflandırdık. Kentsel dönüşüm projelerinde vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına tamamlama sigortası zorunluluğu getirdik" dedi.

Mansur Yavaş müteahhitleri tehdit mi etti?

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş rüşvet iddiaları hakkında açıklama yapmaya çalıştıkça daha da zora düşüyor. Yavaş “150 projede imar rantı var” diye konuşarak müteahhitleri tehdit ediyor.

Türk müteahhitleri Afrika’da milyar dolarlık işler alıyor!

Yurt dışında inşaat taahhüt işleri üstelenen Türk müteahhitleri Afrika’da milyar dolarlık işler için anlaşmalar sağlıyorlar. 

Yapı Müteahhitleri Yönetmeliği'nde değişiklik!

Yapı Müteahhitleri Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Yapılan düzenlemelere göre yapı müteahhitleri yapı ruhsatı imzalama yükümlülüğü kaldırıldı..

Türk müteahhitler dünya kupası hazırlıklarına talip!

Rusya, FIFA 2018 Dünya Kupası için 13 kentte 50 milyar doları aşan altyapı projeleri hedefliyor. Türk müteahhitleri çok sayıda inşaatı kapsayan bu projelerde yer almak üzere çalışmalara başladı.

Antalya Kepez'deki referandum müteahhitleri sevindirdi!

Kepez’de 5 mahalle için düzenlenen kentsel dönüşüme yönelik referandumdan çıkan sonuç müteahhitleri memnun etti. KEMDER Başkanı Akbıyık, yeni imar planı önerisinin hem Kepez için hem de Antalya için sevindirici olduğunu söyledi.

Dolardaki artış müteahhitleri tedirgin etti!

Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz, inşaat sektörünün yavaşlama döneminde olduğunu söyledi.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

ETSO İnşaat Yapı Müteahhitleri Yapı Fuarı'na katıldı!

Mersin'in Erdemli İlçe Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) İnşaat Yapı Müteahhitleri Grubu üyeleri İstanbul'da düzenlenen Yapı Fuarı'na katıldı.

anadolu müteahhitleri dışlanmamalı Haberi

anadolu müteahhitleri dışlanmamalı

Tüm İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörün lokomotifinin Anadolu Müteahhitleri olduğunu, Ankara'da yapılan inşaat zirvesine kendilerinin davet edilmesinin statükocular tarafından engellendiğini belirtip sert konuştu "Kimse Anadolu müteahhitlerini dışlayamaz"


ELEŞTİRİ VE SİTEM 

Tüm İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (TİMFED) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Adana'da düzenlenen İnşaat, Kentsel Dönüşüm ve Yapıda yenilikler fuarı nedeniyle geldiği Adana'da hem iktidara sert eleştiriler yöneltti, hem içini döktü, hem de programa ilgi göstermeyen Adanalı müteahhitlere sitem etti. 


MÜTEAHHİTLERE KİMLİK 

Tellioğlu, akşam karar verenin sabah müteahhit olduğunu, bu yüzden de birçok sıkıntılar yaşandığını, çok kişinin mağdur olduğunu anlattı ve "Biz istedik ki, müteahhitlik mesleğinin bir tarifi olsun. Aklına gelen müteahhit olamasın dedik. Ama, bu, her işle birlikte arada sırada müteahhitlik de yapanların işine gelmedi.


ZİRVEDEN DIŞLANDIK 

Tahir Tellioğlu, Ekonomi Bakanlığı ile Türkiye Müteahhitler...