30 / 04 / 2024

Anadolu OSB MYO ne zaman açılacak

Anadolu OSB MYO ne zaman açılacak

Anadolu Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) inşa edilen Türkiye'nin iş garantili ilk meslek yüksekokulu eylül ayı itibariyle kapılarını açacak.

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

İstanbul'daki OSB'lerde çarklar hızlı dönüyor!

Sanayinin önde gelen şehirlerinden İstanbul'da OSB'lere yapılan yatırımlar ve Kovid-19 sonrası gelen talep patlaması enerji tüketimlerini de yükseltti. 15'i Kimyacılar OSB, 11'i İstanbul Tuzla Organize Sanayi'den, 14 tanesi de Anadolu OSB'den olmak üzere toplamda üç OSB'ye 40 yatırım gerçekleşti.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Başkent OSB'de lojistik merkezi kuruluyor!

Ankara'yı Anadolu'nun limanı yapacak "Lojistik Merkezi" projesi Başkent OSB tarafından yürütülüyor. Lojistik merkezi, demiryolunun ana hattı üzerinde ve 700 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Anadolu OSB MYO eylülde kapılarını açacak

Anadolu Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) inşa edilen Türkiye'nin iş garantili ilk meslek yüksekokulu eylül ayı itibariyle kapılarını açacak.

Malatya OSB'ye MYO inşa ediliyor!

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi alanına yaptırılan Organize Sanayi Meslek Yüksekokulu’nun inşaatı hızla devam ediyor. 30 bin 800 metrekarelik alanda yükselen Malatya OSB Meslek Yüksekokulu’nda sona geliniyor. 

Varlık Fonu inşaat yerine imalat sanayisini desteklemeli!

Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, mega inşaat projelerini destekleyeceğini açıklayan Türkiye Varlık Fonu'na çağrıda bulundu. Tuncay, ''Elinizdeki büyük kaynaklarla inşaat yerine imalat sanayisini destekleyin'' diye konuştu.

İstanbul Anadolu Yakası OSB'de 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkuller!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Taşınmazların satış bedeli 15 millyon TL olarak belirlendi.

Doğu ve Güneydoğu yatırımları OSB'leri heyecanlandırdı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yönelik olarak açıklanan son dönemlerin en büyük yatırım teşvik paketi bölgedeki Organize Sanayi Bölgeleri'nde (OSB) de büyük bir heyecan yarattı.

Fikri Işık Anadolu'daki OSB projelerini anlattı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, son dönemde Anadolu'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projelerini anlattı. Bakan Işık, OSB sayısını arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

Ahmet Necdet Sezer, Anadolu OSB'nin mimarisini beğendi!

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Anadolu Organize Sanayi Bölgesine (OSB) ziyarette bulundu. Sezer, OSB binasının mimarisini beğendiğini belirterek, en son 3 yıl önce geldiği bölgede oldukça ilerleme kaydedildiğini ifade etti.

Kayseri’ye 3 sektörde ihtisas OSB’leri kurulacak!

Orta Anadolu’nun sanayi kenti Kayseri’de yenilenebilir enerji, savunma ve et ürünleri sektörlerinde 3 ihtisas OSB’si birden kurulacak. Yeni OSB’lerin 3 sektörde kümelenme hedeflerine de ivme kazandırması bekleniyor.

Anadolu OSB MYO ne zaman açılacak Haberi

Anadolu OSB MYO ne zaman açılacak

Anadolu Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yapımı tamamlanan ve Türkiye'nin iş garantili ilk meslek yüksekokulu olarak hayata geçirilen Meslek Yüksekokulu, eylül ayı itibariyle öğrenci alımlarına başlayacak. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Anadolu Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Endüstri 4.0 dönüşümüne başlıyor. 

Proje kapsamında, fabrikaların nitelikli personel ihtiyacını karşılamak için eylül ayında Başkent Üniversitesi-Anadolu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Meslek Yüksekokulu (MYO) Sürdürülebilir Mesleki Eğitim Merkezi faaliyete...