13 / 05 / 2024

anadolu şehirleri yatırımları

anadolu şehirleri yatırımları

Multi, Türkiye’de Adana, Elazığ ve Diyarbakır’a 300 milyon tutarında yatırım yapmak için kolları sıvadı. Avrupa’da şirket alarak büyüyen Multi, Anadolu’da yeni yatırımlar yapmaya devam edecek.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Otel yatırımları Anadolu’ya yayılıyor!

Otel yatırımlarının Anadolu’ya yayılmaya başladığını söyleyen TÜROB Başkanı Timur Bayındır, “Bu yıl Van’da yatırımlar ciddi bir sıçrama yaptı” dedi...

Anadolu'da otel yatırımları artıyor!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) tarafından yapılan açıklamaya göre Anadolu illerindeki konaklama yatırımlarında dikkat çekici artışlar yaşanıyor...

Konut yatırımlarında Anadolu'daki potansiyel artıyor!

Konut sektöründe markalı konut projelerinin Anadolu'daki potansiyeli oldukça yükseliyor. Konut yatırımlarında Anadolu'daki potansiyel artıyor. 

Kartal'da son 10 yılda gayrimenkul yatırımları arttı!

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

BES birikimleri gayrimenkul yatırımlarıyla değerleniyor!

Anadolu Hayat Emeklilik, emeklilik yatırım fonlarının portföylerinde gayrimenkul yatırımlarını da değerlendirmeye başladı. 

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açıyor!

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, 4 Ekim'de 8'ncisi düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi ile GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açmış olacak. 

Gayrimenkul yatırımları Anadolu'ya yayılıyor!

Gayrimenkul yatırımları Türkiye’nin dört bir köşesine yayılıyor. Başta büyükşehirler olmak üzere, artan yeni konut ihtiyacıyla pek çok şehirde konut, ofis, turizm odaklı projeler yükseliyor

GAP yatırımları 100 milyar TL'ye ulaştı!

Hükümet tarafından hayata geçirilen Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) yatırımları 100 milyar TL'ye ulaştı. Yatırımlar için bu yıl için 5 milyar lira ayrıldı.

anadolu şehirleri yatırımları Haberi

anadolu şehirleri yatırımları


Forum Alışveriş Merkezleri’nin yatırımcısı olarak bilinen Multi Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, ABD’li fon tarafından satın alan şirketin agresif büyüme için düğmeye bastığını söyledi. Alışveriş merkezi yatırımları için İstanbul’un yeterince doyduğunu ifade eden Belgü, bundan sonraki yatırımların daha çok Anadolu’ya kayacağını belirtti. Krizdeki  Avrupa’da satın almalarla büyüyen ve Türkiye’de ‘Forum’ markasıyla 12 ilde 14 alışveriş merkezi bulunan Multi, Adana, Elazığ ve Diyarbakır’da toplam 300 milyon lira tutarında yatırım yapacak. Yatırımlar iki yılda tamamlanacak.


- Avrupa’nın ve Türkiye’nin AVM alanında en büyük yatırımcısı Multi Corporation’ın Türkiye ayağını yönetiyorsunuz. Neler yapıyorsunuz anlatır mısınız?


Multi Corporation, 13 Avrupa ülkesinde gerçekleştirdiği 200’ü aşkın gayrimenkul projesi ve yönettiği 56 alışveriş merkeziyle Avrupa’nın bir numaralı perakende devi konumunda. Multi Corporation’ın yüzde 100 Türkiye iştiraki olan Multi...