27 / 04 / 2024

GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açıyor!

GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açıyor!

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, 4 Ekim'de 8'ncisi düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi ile GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açmış olacak. 




Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) öncülüğünde Erzurum Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 8'nci Gelişen Kentler Zirvesi 4 Ekim'de yapılmıştı. 

 

Zirve gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla düzenlendi. Zirveye katılan GYODER Başkanı Yetgin, “Anadolu’daki kentlerimize dikkat çekmek ve yatırım potansiyelini anlatmak istiyoruz” diye açıklama yaptı. 

 

Sabah gazetesinin ana basın sponsoru olduğu zirvede Erzurum'un yatırım potansiyeli konuşuldu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de zirvede konut, inşaat, turizm ve sanayi alanında yeni yatırımlara hazırlandıklarını dile getirdi. 

 

Sekmen, bu kapsamda 2 bin konutun teslim edileceğini de aktardı. Ayrıca,  6 milyar liralık sanayi tesisi yatırımı için müracaatın geldiği dile getirildi. 

 

61 BİN YENİ KONUT 
Zirve için hazırlanan Erzurum Yatırım Alanları Vizyon Raporu'na göre şehirde 2023 yılına kadar 61 bin yeni konuta ihtiyaç olduğu açıklandı. 

 

Erkonut Yönetim Kurulu Başkanı Selami Keskin de, Erzurum'da binaların yüzde 60'ının yenilenmesi gerektiğini sözlerine ekledi. 
 


Geri Dön