27 / 04 / 2024

Anadolu Sigorta eczacılara özel konut sigortası

Anadolu Sigorta eczacılara özel konut sigortası

31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, Türk Eczacıları Birliği üyeleri ile eş ve çocukları. Anadolu Sigorta konut paket sigortasına yüzde 35 özel indirimle sahip olabilecekler...

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

Dacia'dan bomba haber! Tüm modellerde 10 bin TL indirim başladı! Bu aya özel fırsatı kaçırmayın! 

Dacia, Eylül ayına özel 10 bin TL'lik indirim fırsatını duyurdu. Söz konusu indirim eczacılara özel olarak yapılacak. Peki Dacia otomobil fiyatları ne kadar? İşte 10 Eylül 2023 fiyat listesi...

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

İş Bankası belinizi büken vergilere ortak oluyor! MTV Ödemenizde indirim kampanyası sunuyor!

Vergilerin bel büktüğü günümüzde İş bankası aracılığı ile Maximum Kart’ınızla yada Anadolu Sigorta Birleşik Kasko Sigortası’nda Yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Kmapnyanın detaylarını öğrenmek için haberimizi okuyun.

Mehmet Şencan: Zorunlu Deprem Sigortası ihmal edilmemeli!

Koronavirüs salgını sürecinde Marmara depremi geri planda kaldı. Salgınla depremin unutulmaması gerektiğini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Şencan, deprem sigortasının ihmal edilmemesine dikkat çekti...

Anadolu Sigorta konut poliçesinin kapsamını genişletti!

Anadolu Sigorta Konut Paket Sigortası’nın kapsamı, ücretsiz kombi ve klima bakımının yanı sıra halı yıkama ve petek temizliği hizmetleriyle daha da genişletildi. Bu hizmetlerden haziran ayı itibarıyla mevcut poliçe sahipleri de faydalanabilecek...

Konut sigortası paketleri!

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez konut sigortası paketleri hakkında bilgi verdi. 

Konut sigortası yaptırmak için ev sahibi olmanıza gerek yok!

Anadolu Sigorta’nın konut paket sigortası ile sadece ev sahipleri değil kiracılar da, evlerini ve içindeki eşyalarını koruma altına alabiliyor..

Evinpark Kadıköy’de ön satışlara başlandı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ‘Evinpark Kadıköy’ projesinde lansman öncesinde 0,88 faiz ve 120 ay vade avantajlarıyla ön satışlara başlandı.

Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni!

"Lüksün en doğal hali mi, doğanın en lüks hali mi" sloganıyla basına tanıtılan Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri ön satışlara başlayacak. İşte Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni...

Anadolu Sigorta Kavacık’taki Genel Müdürlük binasını geliştiriyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, engelli iş ortakları ve müşterilerinin de çok daha rahat kullanacağı yeni çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

ERA Gayrimenkul, Anadolu’da franchise seminerleri düzenliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi Anadolu’da gerçekleştireceği 4 ayrı seminerle destekliyor. ERA Türkiye’nin girişimci adayları ve yatırımcılara yönelik franchise seminerleri Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da gerçekleşecek.

Anadolu Sigorta eczacılara özel konut sigortası Haberi

Anadolu Sigorta eczacılara özel konut sigortası

ANADOLU Sigorta, eczacılara yönelik yeni konut paket sigortası kampanyasını tanıttı. 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, Türk Eczacıları Birliği üyeleri ile eş ve çocukları. Anadolu Sigorta konut paket sigortasına yüzde 35 özel indirimle sahip olabilecekler. Kampanyaya özel geçerli olacak Anadolu konut paket sigorta poliçesi, deprem dışında kalan yangın, hırsızlık, su baskını gibi pek çok riske karşı sigortalıları koruma altına alıp geniş kapsamlı teminatlar sunuyor. Ürün ile ev ve içindeki eşyaların yanı sıra, evin içinde yaşayanlar ve sorumlulukları da teminat altına alınabiliyor. 


Anadolu konul paket sigorta poliçesi, evin oturulamaz hale gelmesi veya kiracının taşınması durumunda, ev sahibinin kira gelirinden mahrum kalması gibi durumlarda da sigortalının menfaatlerini koruyor. Kampanya ile ilgili bilgi veren Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken. "Anadolu...