03 / 05 / 2024

anadolu sigorta telefon

anadolu sigorta telefon

90'ıncı yaşını kutlayan Anadolu Sigorta, 100 yaşında her haneye girmek istiyor Genel Müdür Ülken, '2025'e kadar, her evde en az bir poliçe hedefliyoruz' dedi

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

İş Bankası belinizi büken vergilere ortak oluyor! MTV Ödemenizde indirim kampanyası sunuyor!

Vergilerin bel büktüğü günümüzde İş bankası aracılığı ile Maximum Kart’ınızla yada Anadolu Sigorta Birleşik Kasko Sigortası’nda Yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Kmapnyanın detaylarını öğrenmek için haberimizi okuyun.

Mehmet Şencan: Zorunlu Deprem Sigortası ihmal edilmemeli!

Koronavirüs salgını sürecinde Marmara depremi geri planda kaldı. Salgınla depremin unutulmaması gerektiğini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Şencan, deprem sigortasının ihmal edilmemesine dikkat çekti...

Anadolu Sigorta konut poliçesinin kapsamını genişletti!

Anadolu Sigorta Konut Paket Sigortası’nın kapsamı, ücretsiz kombi ve klima bakımının yanı sıra halı yıkama ve petek temizliği hizmetleriyle daha da genişletildi. Bu hizmetlerden haziran ayı itibarıyla mevcut poliçe sahipleri de faydalanabilecek...

Konut sigortası paketleri!

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez konut sigortası paketleri hakkında bilgi verdi. 

Konut sigortası yaptırmak için ev sahibi olmanıza gerek yok!

Anadolu Sigorta’nın konut paket sigortası ile sadece ev sahipleri değil kiracılar da, evlerini ve içindeki eşyalarını koruma altına alabiliyor..

Anadolu Sigorta Kavacık’taki Genel Müdürlük binasını geliştiriyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, engelli iş ortakları ve müşterilerinin de çok daha rahat kullanacağı yeni çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Anadolu Sigorta Genel Müdürlük Binası sosyal alanlarla büyüyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Yakacık Manzara Adalar satış ofisi telefon!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Yakacık 'ta inşa ediliyor. Yakacık Manzara Adalar satış ofisi telefon numarası 444 74 96 olarak belirlendi.

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon!

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat projesi DKY Kartal İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor.

Anadolu Sigorta her eve güvence verecek!

90'ıncı yaşını kutlayan Anadolu Sigorta, 100 yaşında her haneye girmek istiyor Genel Müdür Ülken, '2025'e kadar, her evde en az bir poliçe hedefliyoruz' dedi

Plus Life Medel Yapı satış ofisi telefon!

Plus Life Medel Yapı satış ofisi telefon numarası 0216 356 33 35 olarak belirlendi. Toplam 75 adet daire bulunan proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy Kozyatağı'nda inşa ediliyor.

anadolu sigorta telefon Haberi

anadolu sigorta telefon

Türkiye'nin ilk sigorta şirketi olan Anadolu Sigorta bu yıl 90'ıncı yaşını kutluyor. Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken, dünyada çok az sayıda şirketin tarihinin bir ülke tarihiyle birlikte anıldığını ve Anadolu Sigorta'nın bu şirketlerden birisi olma ayrıcalığını yaşadığını söyledi. Anadolu Sigorta'nın 2.5 milyona yaklaşan müşteri sayısı ve 4 milyondan fazla poliçelerinin bulunduğunu belirten Ülken, şunları kaydetti: 


''CUMHURİYETİN İLK ŞİRKETİ "

Cumhuriyet Türkiye'sinin ilk sigorta şirketi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Türkiye'nin tüm değerlerinin sigorta güvencesi olma anlayışını sürdürmeye devam edeceğiz. Anadolu Sigorta'nın 100'üncü yılını yaşayacağı 2025'e kadar, Türkiye'de her hanede en az bir adet Anadolu Sigorta poliçesi olmasını hedefliyoruz." İlk kurulduklarında 500 bin lira olan kayıtlı sermayelerinin bugün 500 milyon liraya ulaştığını ifade eden Musa Ülken, "Bin 50...