09 / 05 / 2024

Anadolu Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi adresi

Anadolu Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi adresi

Anadolu Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi, Abdullah Nurett Özhabeş tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Bağdat Caddesi 'nde kuruldu.

Kuzey Anadolu Fayı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa 24 ildeki yapıların yüzde 80'i yıkılır!

Neotektonik ve deprem uzmanı Prof. Dr. Hamit Haluk Selim, 24 şehrin merkezinden geçen Kuzey Anadolu Fayı Hattı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa yapıların yüzde 80'inin yıkılacağını belirtti. İşte uzman isimin korkutan o açıklaması...

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş tarafından kuruldu.

Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Geçmiş zamanlarda Anadolu'da ev yaptırmak isteyen kişi hemen işe girişmez öncelikle ustayı ararmış. Peki bu süreç nasıl işliyordu? Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül Şit tarafından kuruldu.

Baş Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Baş Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Veli Başgürboğa tarafından kuruldu.

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Başgürboğa tarafından kuruldu.

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketic Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Okan Başgürboğa tarafından kuruldu.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Kural Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Kural Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Kural tarafından kuruldu.

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifi Birliği’ne (BATI KOOP) bağlı kooperatiflerinden olan S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi’nin Meydan Feronia projesinin tüm detayları belli oldu. 

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş taarfından kuruldu.

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Büyük ve Uğur Köse ortaklığında kuruldu.

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi Bahçelievler'de Ali Aslan tarafından kuruldu.

Anadolu Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi adresi Haberi

Anadolu Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi adresi

Anadolu Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi, Abdullah Nurett Özhabeş tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Maltepe, Feyzullah Mahallesi'nde kuruldu.


Anadolu Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi iş konusu; 1-İş yeri, mesken köprü ve her türlü yapılarda kullanılan beton ve çelik elemanlarının test işlemlerini yapmak, bunlarla ilgili raporlar düzenlemek zemin mekaniği konusunda araştırma ve inceleme yapmak, bu işlemler için gerekli laboratuvarlar kurmak konusu ile ilgili resmi dairelere, özel ve tüzel kişilere verilmek üzere raporlar düzenlemek. 2-Her türlü asfalt, zemin, beton ve yapı malzemeleri laboratuarı kurmak, beton kalitesini belirlemek amacıyla taze ve sertleşmiş betondan deneyler yapmak. 3-Kalite kontrolü amacıyla özel ve tüzel kuruluşlar ve kişiler tarafından gönderilen inşaat ile kagir her türlü yapı malzemelerini (Taş, toprak, tuğla, kiremit, demir ahşap v.)...