01 / 05 / 2024

Anadolu Vakfı yatırımları

Anadolu Vakfı yatırımları

Anadolu Vakfı eğitim yatırımlarına devam ediyor. Selim Güven, eğitimde okul yatırımlarının önemli olduğuna inandıklarını ve 6.5 milyon liralık yatırımla Aksaray, 4 milyon liralık yatırımla da Ankara'nın Kazan ilçesinde okul inşa ettiklerini söylüyor.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Otel yatırımları Anadolu’ya yayılıyor!

Otel yatırımlarının Anadolu’ya yayılmaya başladığını söyleyen TÜROB Başkanı Timur Bayındır, “Bu yıl Van’da yatırımlar ciddi bir sıçrama yaptı” dedi...

Anadolu'da otel yatırımları artıyor!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) tarafından yapılan açıklamaya göre Anadolu illerindeki konaklama yatırımlarında dikkat çekici artışlar yaşanıyor...

Konut yatırımlarında Anadolu'daki potansiyel artıyor!

Konut sektöründe markalı konut projelerinin Anadolu'daki potansiyeli oldukça yükseliyor. Konut yatırımlarında Anadolu'daki potansiyel artıyor. 

Kartal'da son 10 yılda gayrimenkul yatırımları arttı!

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

BES birikimleri gayrimenkul yatırımlarıyla değerleniyor!

Anadolu Hayat Emeklilik, emeklilik yatırım fonlarının portföylerinde gayrimenkul yatırımlarını da değerlendirmeye başladı. 

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açıyor!

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, 4 Ekim'de 8'ncisi düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi ile GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açmış olacak. 

Gayrimenkul yatırımları Anadolu'ya yayılıyor!

Gayrimenkul yatırımları Türkiye’nin dört bir köşesine yayılıyor. Başta büyükşehirler olmak üzere, artan yeni konut ihtiyacıyla pek çok şehirde konut, ofis, turizm odaklı projeler yükseliyor

GAP yatırımları 100 milyar TL'ye ulaştı!

Hükümet tarafından hayata geçirilen Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) yatırımları 100 milyar TL'ye ulaştı. Yatırımlar için bu yıl için 5 milyar lira ayrıldı.

Mehmet Şimşek: Yatırımların yeniden canlanma ihtimali yüksek!

Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olan Şimşek, gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı. Şimşek, yatırımların artması konusunda güven ve istikrarın büyük önem taşıdığını vurguladı.

Anadolu Vakfı yatırımları Haberi

Anadolu Vakfı yatırımları


Anadolu Vakfı eğitim yatırımlarına devam ediyor. Vakfın sağlıkla birlikte öncelik verdiği konulardan biri de eğitim. Gençlere vizyoner bakış açısı katmak amacıyla sadece burs programları değil, koçluk eğitimleri de veren vakıf, üniversite öğrencilerini deneyimli işadamları ve yöneticilerle bir araya getiriyor. Selim Güven, eğitimde okul yatırımlarının önemli olduğuna inandıklarını ve geçen yıl 6.5 milyon liralık yatırımla Aksaray, 4 milyon liralık yatırımla da Ankara'nın Kazan ilçesinde okul inşa ettiklerini söylüyor. 20 binden fazla gence eğitim bursu verdiklerini belirten Güven, "2013'te 3 milyon liralık burs verdik. Bu yıl rakamın 4 milyona çıkmasını bekliyoruz. 50 binden fazla öğrenci burs için başvurdu. Bu yıl da mentorluk programı başlattık. Gençlerimize aşçılıktan biniciliğe birçok alanda eğitim veriyoruz. Onları iş yaparak öğrenmeye teşvik ediyoruz" diyor. Sosyal Girişimci Gençler...