07 / 05 / 2024

anadolu yakası 1+1 daireler

anadolu yakası 1+1 daireler

Birikimini 1+1 daireye yapmak isteyen Emlakkulisi.com takipçileri için İstanbul Anadolu Yakası 1+1 satılık daireleri mercek altın aldık. İşte 97 bin TL’den başlayan fiyatlarla Anadolu Yakası 1+1 satılık daireler 2013…

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

Batıyakası 1. Etap'ta konut sayısı değişti! 

Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ta konut sayısının değiştiğini duyurdu. İşte ayrıntılar ve yeni konut sayısı...

Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ın değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Batıyakası 1. Etap'ın ruhsatı alındı! 556 yeni konut geliyor!

Batıyakası 1. Etap'ta bulunan 593 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı. Projede 556 konut ve 37 ticari ünite yer alacak.

İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!

İstanbul’un kalabalığından bir nebze olsun uzakta, daha sakin bir yaşam sürmek isteyenler için “İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!” başlıklı yazımızda konut projelerini ve fiyatlarını sıraladık.İstanbul’un Anadolu Yakası’nda ev fiyatları 1+1 dairelerde 169 bin TL’den başlıyor...

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 1 Ağustos 2015 saatleri!

1 Ağustos 2015 tarihinde " Planlı Elektrik Kesintisi Programı " kapsamında İstanbul'da yer alan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. İşte İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 1 Ağustos 2015 saatleri...

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 1 Temmuz 2015 saatleri!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelerde 1 Temmuz 2015 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak.İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 1 Temmuz'da uygulanacak elektrik kesintisi programı şöyle:

Anadolu yakası metro hatlarının konut fiyatlarına etkisi!

Anadolu yakasında planlanan dönüşüm projeleri, ülkesel ve kentsel çaptaki stratejik planlamalar ve üst ölçekli mega projeler nedeniyle arsa fiyatları, Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi..

Anadolu Yakası'nın yıldızı ulaşım projeleriyle parladı!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı Anadolu Yakası, özellikle son yıllarda hızlanan ulaştırma projeleriyle erişilebilirliğin artması nedeniyle giderek değerlendi.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 12 Mayıs 2015!

Anadolu Yakası'ndaki Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 13 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi!

Anadolu Yakası'ndaki Adalar, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine bugün elektrik verilemeyecek.

Anadolu yakası ayrı bir kent olarak şekilleniyor!

İstanbul'un çok önemli bir değişimin eşiğinde olduğuna dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes; "İstanbul 2010'lara kadar Anadolu yakasının yatakhane ya da otel olarak kullanıldığı bir konumdaydı" dedi..

Kartal Anadolu yakasının merkezi oluyor!

Kartal, Anadolu yakasının merkezi olma yönünde gelişiyor ve dönüşüyor. Kartal’da dönüşüm çalışmalarını başlatan Op. Dr. Altınok Öz, kentsel ve deprem dönüşümü konusunda öncü olan çalışmalarla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

anadolu yakası 1+1 daireler Haberi

anadolu yakası 1+1 daireler

İstanbul Anadolu Yakası 1+1 satılık daireleri mercek altına aldık. Pendik’ten Kurtköy’e, Tuzla’dan Kartal’a, Maltepe’den Sancaktepe’ye kadar Anadolu Yakası’nın dört bir yanında hayata geçirilen konut projelerinde 1+1 dairelerin fiyatları ne kadar, ödeme seçenekleri neler, ne tür sosyal imkanlar sunuluyor hepsi ve daha fazlasının cevabını haberimizde bulabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Anadolu Yakası 1+1 satılık daireleri 2013…




1. Maltepe Narlife’ta yüzde 5 peşinatla 257 bin TL

Narlife projesi Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de hayata geçiriliyor. 3 blokta toplam 609 konuttan oluşan Maltepe Narlife projesinde konut teslimlerinin Nisan 2015’te yapılması planlanıyor. Tepe İnşaat Narlife projesinde büyüklükleri 51, 55 ve 65 metrekare arasında değişen...