05 / 05 / 2024

anadolu yakası yağmursuyu kanal yapım işi

anadolu yakası yağmursuyu kanal yapım işi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ana ulaşım yollarında baca- ızgara revizyonu, yükseltme ve deplase yağmursuyu kanal işi yapılacaktır...

Beyttürk, satış başarısını Reagroups ile Anadolu Yakası’na taşıdı!

Beyttürk, "REAGROUPS" Emlak Pazarlama markası ile uzun yıllardan beri süregelen yabancıya satış tecrübesini İstanbul Anadolu yakasına taşıdı…

Anadolu Yakası'nda her 100 evden 50'si yıkıldı!

Türkiye'de kentsel dönüşüm süreci hızla devam ediyor. Anadolu Yakası'nda neredeyse her yüz evden kırk ya da ellisi, kentsel dönüşümün sonucu yıkıldı.

Yeni projelerle Anadolu Yakası çekim merkezi olacak!

Fortune Türkiye, Emaar Türkiye işbirliği ile Anadolu Yakasının iş ve fikir önderleri yeni bir toplantıda bir araya geldi. Anadolu Yakası'nı odağa alan toplantılar dizisinin ikincisinde, sosyal yaşam ve kaliteli iş döngüsü açısından Anadolu Yakası değerlendirildi. 

İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!

İstanbul’un kalabalığından bir nebze olsun uzakta, daha sakin bir yaşam sürmek isteyenler için “İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!” başlıklı yazımızda konut projelerini ve fiyatlarını sıraladık.İstanbul’un Anadolu Yakası’nda ev fiyatları 1+1 dairelerde 169 bin TL’den başlıyor...

Konut ve ofis yatırımları Anadolu Yakası'na kayıyor!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, yeşil alanı ve otoparkı olmayan yerlerde yaşamak istemeyenlerin Anadolu Yakası'na kaçtığını, konut ve ofis yatırımlarının da bu bölgeye kaydığını söyledi.

İstanbul Anadolu Yakası'nda yabancıya konut satışı arttı mı?

Anadolu Yakası yabancıya konut satışında iddiasını artırıyor. Bölge yapılan yeni yatırımları ve Bağdat Caddesi’ni yurtdışında tanıtarak yabancıya daha fazla konut satmayı amaçlıyor.

Anadolu Yakası konut alacak yabancının peşine düştü!

Anadolu Yakası yabancıya konut satışında iddiasını artırıyor. Bölge yapılan yeni yatırımları ve Bağdat Caddesi'ni yurt dışında tanıtarak yabancıya daha fazla konut satmayı amaçlıyor. İşte görüşler...

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Tuzla’da bir araya geldi!

Her ay bir ilçenin ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu Yakası Belediye Başkanları Toplantısı’nın Eylül ayı buluşması, Tuzla’da gerçekleşti. Toplantıya Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ev sahipliği yaptı...

İstanbul 'un Anadolu Yakası'nda konut fiyatları arttı!

İstanbul'daki gayrimenkul fiyatları tırmanışını sürdürüyor. Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı, daha uygun fiyatlı konut alternatifleri sunan Anadolu yakasında fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışıyor.

Anadolu yakasında konut fiyatları artışta!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı, daha uygun fiyatlı konut alternatifleri sunan Anadolu yakasında fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışır duruma geldi.

Anadolu Yakası'nın yıldızı ulaşım projeleriyle parladı!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı Anadolu Yakası, özellikle son yıllarda hızlanan ulaştırma projeleriyle erişilebilirliğin artması nedeniyle giderek değerlendi.

Anadolu yakası ayrı bir kent olarak şekilleniyor!

İstanbul'un çok önemli bir değişimin eşiğinde olduğuna dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes; "İstanbul 2010'lara kadar Anadolu yakasının yatakhane ya da otel olarak kullanıldığı bir konumdaydı" dedi..

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Çekmeköy'de bir araya geldi!

Anadolu Yakası Belediye Başkanları’nın her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri koordinasyon toplantılarının Nisan ayı buluşması, Çekmeköy’de gerçekleştirildi. Toplantıya Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ev sahipliği yaptı...

anadolu yakası yağmursuyu kanal yapım işi Haberi

anadolu yakası yağmursuyu kanal yapım işi


Anadolu Yakası 6. Ve 8. bölge ana ulaşım yollarında baca-ızgara revizyonu, yükseltme ve deplase, yağmursuyu kanal yapım işi açık ihale ile 24 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek. İhalenin yapılacağı yer  İstanbul Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binası İhale İşleri Müdürlüğü M. Nezihi Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 Kat:4 Merter / İSTANBUL. İşin süresi yer tesliminden itibaren 365 takvim günüdür.


İlanın detayı için