05 / 05 / 2024

anadolu yakası yalıları

anadolu yakası yalıları

İşadamı Selahattin Beyazıt, haciz şoku yaşadı! Toyiki adlı şirketi batan ünlü patronun Kandilli'deki yalısı, 68 milyon TL'den satışa çıkarıldı

Üsküdar'da icradan 68 milyon liraya satılık yalı!

Üsküdar'da sahil şeridinde yer alan yalı toplam 68 milyon liraya satılıyor. İcradan satılan yalının satışı 25 Haziran günü yapılacak...

Vesen Yalıları'nda yüzde 30 indirim fırsatı! Teslimler için geri sayım başladı!

Vesen Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Vesen Yalıları'nda yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutlar 3.5+1, 4.5+1 ve 5.5+1 şeklinde tasarlandı. 

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Vesen Yapı tarafından, Tuzla Mercan Koyu’nda Anadolu Yakası’nın denize sıfır konumlanan ilk ve tek projesi “Vesen Yalıları'nda 2024’ün ikinci çeyreğinde yaşamın başlaması planlanıyor.

1957'te Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmaları başlamış!

1957 yılında Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmalarına başlanmış. İlk olarak Kadıköy iskelesinden başlayacak çalışma Üsküdar ve Beykoz'a kadar devam edecekmiş. İşte ayrıntılar...

Kuzguncuk ve Beylerbeyi'nin Anadolu Yakası'nda eşi yok! Konut yatırımcıları her zaman kazanır!

Gayrimenkul Danışmanı Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut; İstanbul'da Avrupa yakası için Bebek-Emirgan-Yeniköy nasıl değerliyse, Anadolu yakası için de Beylerbeyi-Kuzguncuk'un aynı öneme sahip olduğunu belirterek yatırımcıların her zaman kazançlı çıkacaklarını belirtti.

Vesen Yalıları, ‘yalı dairesi’ konsepti ile Tuzla Mercan’da!

İstanbul Anadolu Yakasının denize sıfır ilk ve tek projesi Vesen Yalıları, Tuzla Mercan’da yalı yaşamı sunuyor. Yüzde 5 peşinat ve 120 ay vadeli konut kredisi ile satılan daireler 2024 yılında teslim edilecek.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda 24 ay 0 faiz fırsatı!

Vesen Yapı’nın İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da, İller Bankası arsası üzerinde inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda sıfır faiz fırsatı ile çok özel ödeme avantajlarının sunulduğu fırsatlar başladı.

Mert Hakan Yandaş, Anadolu Yakası'ndan ev bakıyor!

Sivassporlu Mert Hakan Yandaş, ailesi ile oturmak için ev bakmaya başladı. Emlakçılar ile görüşerek tesislere yakın bir ev istediğini söylediği ortaya çıkan yıldız isim rotasını Anadolu Yakası'na çevirdi.

Anadolu Yakası konut projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beyttürk iştiraki olan Reagroups Gayrimenkul Pazarlama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, İstanbul'da yabancı yatırımcı ilgisinin son dönemde Anadolu Yakası konut projelerine yöneldiğini söyledi.

Boğaz'ın kendine hayran bırakan görkemleri yalıları!

İstanbul Boğazı'nın her iki yakası hem tarih hem de servetle doldu taştı. Tarihi yalılar herkesi kendisine hayran bırakıyor. 

Yeni projelerle Anadolu Yakası çekim merkezi olacak!

Fortune Türkiye, Emaar Türkiye işbirliği ile Anadolu Yakasının iş ve fikir önderleri yeni bir toplantıda bir araya geldi. Anadolu Yakası'nı odağa alan toplantılar dizisinin ikincisinde, sosyal yaşam ve kaliteli iş döngüsü açısından Anadolu Yakası değerlendirildi. 

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

İşte Anadolu Yakası'nın en yeni projeleri!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Anadolu Yakası'nda daire sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sağlanıyor. İşte Anadolu Yakası'nın en yeni projeleri...

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

anadolu yakası yalıları Haberi

anadolu yakası yalıları



Paranın derdi, isminden geldi. Ünlü işadamı Selahattin Beyazıt (81), Boğaz'a nazır gerildi. Bir zamanlar gelir vergisi rekortmenleri arasına giren Beyazıt'ın adı, bu kez icra davalarının yanına işlendi. Büyük patronun Kandilli'deki denize sıfır yalısı, icradan satışa çıkarıldı. Beyazıt ailesini mahkeme koridorlarına taşıyan olay ise 'bir oyunla' başladı. Beyazıt'ın oğlu Murat Beyazıt'ın başında bulunduğu Toyiki adlı oyuncak şirketi, kısa sürede Türkiye'nin en ünlü mağazaları arasına girdi. Hatta ilgi çok olunca aile Toyiki'yi 32 mağazalık bir zincir haline getirdi. 


KREDİ BORCU YAKTI 

Ancak Toyiki'nin bereketi, kısa sürdü. Firma zor duruma girince bir bankadan kredi çekildi. Ne yazık ki yüksek miktardaki kredi ödenemeyince icra memurları, Beyazıt ailesinin kapısına gitti. Alacaklı bankanın borcuna karşılık İstanbul Boğazı'nın Anadolu yakasında bulunan...