28 / 04 / 2024

Vesen Yalıları, ‘yalı dairesi’ konsepti ile Tuzla Mercan’da!

Vesen Yalıları, ‘yalı dairesi’ konsepti ile Tuzla Mercan’da!

İstanbul Anadolu Yakasının denize sıfır ilk ve tek projesi Vesen Yalıları, Tuzla Mercan’da yalı yaşamı sunuyor. Yüzde 5 peşinat ve 120 ay vadeli konut kredisi ile satılan daireler 2024 yılında teslim edilecek.



“Sen Merkezli Yapılar” sloganıyla kurulan Vesen, Eylül 2021’de satışa çıkardığı Tuzla Mercan’daki Vesen Yalıları projesinde, son yalılar müşterisini bekliyor. Denizden ulaşım ayrıcalığı, yeşille iç içe konumu ve bir adımda denize ulaşabilme imkanıyla Tuzla Mercan bölgesinde inşa edilen Vesen Yalıları’nın Mart 2024’te tamamlanması planlanıyor.

40 bin 795 metrekarelik alan içerisinde 158 yalı dairesi bulunuyor. İleri teknoloji ve mühendislikle inşa edilen, tamamı deniz manzaralı son yalı daireleri sahiplerini bekliyor. Vesen Yalıları’nda yalı dairelerinin büyüklükleri 214 metrekare ile 474 metrekare aralığında inşa ediliyor. Yüzde 5 peşinat, 120 ay vade konut kredisi avantajıyla satışa sunulan 3,5+1, 4,5+1, 5,5+1 olarak tasarlanan yalı daireleri, önü kapanmayacak şekilde konumlandırıldı. Yalı daireleri, geniş balkonlu, teraslı ve bahçeli daireleriyle müstakil bir ev konseptinde yapılırken, yüzde 80’i yeşil alan olan projenin peyzaj alanı araç trafiğine kapatılarak, doğa içinde kesintisiz yürüyüş alanları inşa edildi.

VESEN YALILARI’NDA YOK YOK!

Vesen Yalıları’nda sosyal donatılarda da her şey planlandı. Fitness, buhar odası sauna, tenis kortu, basketbol sahası, restoran, cep sinema odaları, 1’i kışın üstü kapatılan yazın açık, 1 adet kapalı ve 1 adet çocuk olmak üzere 3 yüzme havuzu ev sahiplerinin hizmetinde olacak. Katta 2 daire, blokta 10 daire olarak planlanan Vesen Yalıları, yatay mimari şeklinde konforlu ve güvenli bir yaşam sunuyor.  Proje hakkında bilgi veren Vesen Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Palazoğlu, “Proje ürettiğimiz bölgede müşteri ne ister? Nelerle mutlu olur?  Sorularını öne alarak planlama yapıyoruz. Müşterilerimizin isteklerine göre projeler geliştirdiğimiz için bir anlamda yaptığımız projeler de onları yansıtmalı. Vesen Yalıları projemiz, bu anlayışımızı yansıtıyor. Eski mahalle kültürünü yaşatan bir proje yapmak istedik. İnşaatlarımızda üst düzey teknik kullanıldı. Bütün ihtiyaçlar lüks yaşam konseptinde karşılanmış oldu” şeklinde konuştu.


 

 


Geri Dön