27 / 04 / 2024

Vesen Yalıları’nın örnek dairesi hazır! Teslimler Mart 2024'te!

Vesen Yalıları’nın örnek dairesi hazır! Teslimler Mart 2024'te!

Tuzla Mercan’da denize sıfır konumda inşası devam eden Vesen Yalıları'nın örnek konutları görücüye çıktı. Teslimler Mart 2024'te!



Tuzla Mercan’da denize sıfır konumda inşası süren Vesen Yalıları, örnek daire anlayışı ile sektöre yeni bir ivme kazandırdı. "Sen Merkezli Yapılar" mottosu ile lüks konut projelerinin projelendirme, iş geliştirme ve inşaat çalışmaları alanlarında marka olmayı hedefleyen Vesen Yapı, hazırladığı örnek yalı dairesini alıcıların görücüsüne çıkardı.

Sektörde klasikleşmiş satış ofisi içeresinde inşa edilen muadil örnek daire mantalitesini değiştirerek, gerçek blokta ve konumda bulunan, her şeyi ile tamamlanmış yalı dairesi ile alıcıların beğenisini kazandı.

Vesen Yalıları, sunduğu “yeni nesil ayrıcalıklı yalı yaşamı’’ olduğu kadar iç mimari detaylarıyla da farklılığıyla dikkat çekiyor.

Konut anlayışını iç mimaride level atlatan yalı dairelerini, üstün yaşam konforunu ile kusursuz estetiği yakalamak için, lüks konut ve otel tecrübesi olan ünlü mimarlar titizlikle çalıştı.

Vesen Yalıları’nın örnek dairesi hazır! Teslimler Mart 2024 te!

Böylece ferah, yenilikçi, verimli, fonksiyonel, şık ve akıllı evler hayata geçirildi. Üstün kalite ve zamanın ötesinde bir tasarım anlayışı ile hazırlanan yalı örnek dairesi, her türlü ihtiyaca ve yaşam biçimine cevap verecek tarzda tasarlandı.

TC. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kuruluşu İller Bankası güvencesi ve Vesen Yapı’nın yatırımlarıyla inşa edilen Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda 3.5+1, 4.5+1 ve 5.5+1 yalı dairelerinin tamamı deniz gören konumda hayata geçirildi.

Tuzla’nın en değerli konumu Mercan’da, 40 bin 795 metrekare alan üzerinde hayat bulan projede tamamı lüks donatılara sahip 158 yalı dairesi bulunuyor.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları denizden ulaşım ayrıcalığıyla, yeşille iç içe konumu ve bir adımda denize ulaşabilme fırsatıyla İstanbul’da benzersiz bir yaşam fırsatı sunuyor. İşte projedeki konutların mimari özellikleri...


Geri Dön