10 / 05 / 2024

Vesen Yalıları’nın örnek dairesi hazır! Teslimler Mart 2024'te!

Vesen Yalıları’nın örnek dairesi hazır! Teslimler Mart 2024'te!

Tuzla Mercan’da denize sıfır konumda inşası devam eden Vesen Yalıları'nın örnek konutları görücüye çıktı. Teslimler Mart 2024'te!



Vesen Yalıları’nın örnek dairesi hazır! Teslimler Mart 2024 te!

Projeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vesen Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Palazoğlu; "Tuzla’nın en değerli ve nezih yerleşim alanlarından Mercan’da hayata geçirdiğimiz Vesen Yalıları projemizde inşa faaliyetlerimiz takvimimiz doğrultusunda ilerliyor. Yalı dairelerinin kaba inşaatı yüzde 90 seviyelerine ulaştı" dedi.

Prejenin karlı bir yatırım imkanı olduğuna dikkat çeken Palazoğlu "Örnek Yalı dairemizi, gerçek blokta tüm malzeme kalitesini ve modern mimari tasarımı gösterebileceğimiz şekilde tamamladık. Mavi ve yeşille bütünleşen konsepti ve mimarisiyle bölgede örnek teşkil edecek nitelikli bir projeye imza atıyoruz. Vesen Yalıları ile bölgeye katma değer sağlarken, oturumcusuna da keyifli bir yaşam alanı ile karlı bir yatırım imkanı sunuyoruz" diye kaydetti.

İSTANBUL ANADOLU YAKASI'NIN DENİZE SIFIR İLK VE TEK PROJESİ

İstanbul’da denize sıfır konumu ile ayrıcalıklı bir yalı yaşamı sunan Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda teslim tarihi ise 2024'ün Mart ayı olarak belirtiliyor. 

Geniş kullanım alanlarına sahip ferah balkonları, yüksek tavanlı daireleri, dairelere özel teras ve bahçe alanları, geniş yeşil alanları, akıllı ev sistemleri, zengin sosyal tesisleri gibi detaylara sahip projede, 3,5+1’den 5,5+1’e kadar farklı tiplerde yalı daireleri yer alıyor.

Yatay düzlemde tasarlanan projedeki bloklar zemin + 3 kattan meydana geliyor. İnşa edilen daireler deniz ve peyzaj manzarasına hakim konumlandırılıyor. 

İnsan ve çevre odaklı yatay mimarisiyle bölgeye modern bir çizgi katan Mercan Tuzla Vesen Yalıları, bir tarafında sahil şeridiyle, diğer tarafında ise yeşil alanlarıyla yatay bir düzlemde bütünleşiyor.

Konumu ile dikkatleri üzerinde toplayan proje;  Marmaray  ve E5 Otoyolu’na 5 dakika, TEM Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta bölgedeki alışveriş merkezlerine 5 kilometre, hastanelere ve üniversitelere ise 10 kilometre mesafede yer alıyor.

YALI DAİRELERİNİN TAMAMI AKILLI EV SİSTEMİ İLE DONATILDI!

Projede bulunan tüm yalı daireleri; iklimlendirme, aydınlatma, ses ve görüntü otomasyonunun ile akıllı ev uygulamasına entegre kamera ve alarm güvenlik sistemi ile lüks ve konforu bir arada sağlıyor.

Yeni Evim Kampanyası'nda değişiklik! Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

Ev almak isteyen orta gelirliler dikkat! Yeni Evim kampanyasına nasıl başvurulur? 

 


Geri Dön