05 / 05 / 2024

Anadoluhisarında satılık iş merkezi

Anadoluhisarında satılık iş merkezi

Anadoluhisarı'nda yer alan iş merkezindeki 6 ofis Beykoz İcra Dairesi tarafından satışa çıkıyor. İhalesi 5 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak ofislerin tek tek fiyatları 1 milyon 400 bin TL!

1940 yılında TBMM'nin hemen yanında 19 bin 700 liraya icradan satılık daire!

1940 yılında Ankara'dan konut almak isteyenler için icradan satılık daire paylaşıldı. TBMM'nin hemen yanında yer alan 3 katlı binanın bir katı 19 bin 700 liraya icradan satılmış.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Yabancıya konut satışında vatandaşlık işlemlerine dikkat!

250 bin dolarlık gayrimenkul satın alan yabancılar tapu kayıtlarına üç yıl satılmama şerhi koyularak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olabilecek. Peki, yabancıya konut satışı vatandaşlık işlemlerinde nelere dikkat edilmeli?

Türkiye'de satılık konut fiyatları Ekim ayında en çok Rize'de arttı!

Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları Rize'de yüzde 2.00 oranında arttı ve Rize fiyatların en çok yükseldiği şehir oldu. Aynı dönem içerisinde konut kira değerleri yüzde 2.08 ile en çok Yozgat’ta arttı.

Gaziantep'teki satılık konut ilanlarında artış!

Gaziantep genelinde satılık konut ilanlarında artış yaşanıyor. Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, konut satış ilanlarındaki artışların en büyük sebebini ödenemeyen ev kredileri ve banka borçları olduğunu söyledi.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

Kavuklar Bornova Altındağ satılık daire!

Kavuklar Bornova Altındağ satılık daire fiyatları 156 bin liradan başlıyor. 1.160 daireden oluşan Kavuklar Bornova Altındağ projesi Temmuz 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projede satışlar Şubat ayında başlayacak. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Çiğli Marka 333 satılık daire!

Çiğli Marka 333 satılık daire fiyatları 148 bin TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede konut teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Seyr-i İstanbul Topkapı satılık!

Toplam 350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimin bulunduğu proje İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da bulunuyor. Seyr-i İstanbul Topkapı satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Anadoluhisarında satılık iş merkezi Haberi

Anadoluhisarında satılık iş merkezi

Beykoz İcra Dairesi, Anadoluhisarı'nda yer alan iş merkezindeki 6 ofisi satışa çıkarıyor. Bodrum+zemin+7 normal kat ve çatı katından oluşan iş merkezinin toplam taban alanı 400 metrekare. 


2013 yılında kat mülkiyeti tesis edilmiş ve lüks ofis tarzında inşa edilmiş bina, henüz kullanıma açılmamış durumda. Söz konusu iş merkezinin etrafında da katlı iş merkezleri ve konutlar bulunuyor. 


Bulunduğu arsa alanı 1.291,63 metrekare olan iş merkezinde yer alan ofislerin tek tek bedelleri 1 milyon 400 bin TL olarak belirlendi. İş merkezinde toplam 6 ofis bulunuyor. Satışa konu ofislerin toplam bedeli 9 milyon 800 bin TL'ye denk geliyor. 


Söz konusu ofislerin ihalesi 5 Ağustos 2014 saat 14:00 - 15:50 arası arasında açık arttırma suretiyle gerçekleştirilecek. İkinci ihale ise 5 Eylül 2014 saat 14:00 - 15:50 arasında...