28 / 04 / 2024

AnadoluJet bilet

AnadoluJet bilet

AnadoluJet'ten 8 Aralık 2014'e kadar gidiş-dönüş uçak bileti satın alan Turkcell kurumsal hat sahipleri, yalnızca tek bilet fiyatı ödeyerek 15 Aralık 2014 - 15 Ocak 2015 tarihleri arasında dilediğince seyahat edebilecek.

Anadolujet'te uç Tepe Home'da indirimi kazan!

AnadoluJet, Tepe Home ile yeni bir kampanyaya imza atıyor. 31 Aralık 2014 tarihine kadar AnadoluJet ile yolculuk eden herkes, Tepe Home’un yüzde 40’lık indirimine ek olarak, sadece Anadolujet yolcularına özel yüzde 20 ekstra indirim kazanıyor.

AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk Ankara ve Edirne gezileri ile devam ediyor!

AnadoluJet’in Tarihçi, Yazar Talha Uğurlel’in anlatımıyla katılımcılara Anadolu’nun tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı sunan özel tarih projesi “AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk” Ankara ve Edirne gezileri ile devam ediyor…

Anadolujet konforu bayram boyunca yanınızda!

AnadoluJet, dünyanın en büyük araç kiralama markası Enterprise işbirliğiyle yolcularına bayram boyunca 79 TL’den başlayan fiyatlara araç kiralama imkânı sunuyor. AnadoluJet yolcuları havadaki konforunu karada da sürdürüyor.

AnadoluJet'le tarihe yolculuk başlıyor!

‘AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk’ 11 Ekim’de İznik gezisi ile başlıyor. Katılımcılara yıl boyu Anadolu’nun tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı sunacak proje Tarihçi Yazar Talha Uğurluel’in rehberliğinde gerçekleştirilecek.

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası!

Pegasus ucuz bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 20-21 Aralık 2023 tarihinde alınan biletlerle 1 Şubat-4 Nisan 2024 tarihlerindeki Kıbrıs uçuşlarını 5 euro+vergilerle başlayan fiyattan satışa çıktı.

Doğu Ekspresi’nde yeni bilet fiyatları 6 bin TL! Son 4 yılda yüzde 4185 zam geldi!

Turistik Doğu Ekspresi’nde bir biletin fiyatı son 4 yılda yüzde 4.185 zamlandı. Bu sezonun bilet fiyatları 6 bin Türk Lirası oldu. 

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası: Yurt dışı uçuşlarında 11€'dan başlayan fırsatlar sunuyor!

AnadoluJet'ten sonra Pegasus'ta indirimli bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında yurt dışı biletleri 11 euro + vergilerle satışa sundu. 

AnadoluJet kasım ayına bomba kampanyayla başladı! Yüzde 30 indirimle uçma fırsatı!

Ucuz fiyata uçmak isteyenlere AnadoluJet'ten sevindirici haber geldi. AnadoluJet Kasım ayının belli günlerinde yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

TCDD iade işlemi ve bilet değişiklik sürelerini değiştirdi: İade işleminde kesinti yüzde 35'e kadar yükseldi!

Demir yolu yolcu taşımacılığı çerçevesindeki gişe ve diğer satış kanalı işlemlerinde iade, bilet değişiklik ve açığa alma sürelerinde düzenleme yapıldı. İşte detaylar...

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

AnadoluJet'ten yüzde 30 indirimli ucuz bilet kampanyası! 

AnadoluJet sonbahar ve kış kampanyası başlattığını duyurdu. Şirket tüm yurt içi uçuşlarda yüzde 30 indirim yapma kararı aldığını açıkladı. İşte kampanyaya ilişkin tüm ayrıntılar...

AnadoluJet ve Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Anadolu Jet'ten 9 dolara...

AnadoluJet ve Pegasus, bugünden itibaren yaklaşık 2 gün boyunca sürecek yeni bir yurt dışı ucuza bilet kampanyası başlattığını duyurdu. Peki, ucuz bilet kampanyasının şartları ne oldu? İşte detaylar...

Türk Hava Yolları'ndan radikal karar! İşte AnadoluJet'in yeni adı

Türk Hava Yolları, "AJet" ismiyle yeni bir şirket kurulduğunu ve AnadoluJet'in faaliyetlerinin bu şirkete devredildiğini duyurdu. İşte şirketin yeni adı...

TCDD Yüksek Hızlı Tren biletlerine zam yaptı! İşte güncel zamlı YHT bilet fiyatları...

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatlarında yeni bir zamma gitti. İşte zamlı YHT bilet fiyatları...

Rusya’da darbe girişimi Türkiye’ye bilet fiyatlarını patlattı!

Rusya’dan ayrılmak isteyenlerin yoğun talep göstermesi üzerine bilet fiyatları adeta uçuşa geçti. Uçak bileti fiyatlarının 100 bin TL’yi aştığı belirtiliyor.

Fahiş fiyatlı bilet satışları mercek altında! Kurallara uymayanlara ceza kesilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında fahiş fiyatlı bilet satışlarına izin verilmeyeceğini kaydetti. Kurallara uymayanlara ceza kesileceği belirtildi.

1 ay ücretsizdi: Ankara-Sivas YHT Hattı'nda bilet fiyatları açıklandı! İşte ücret tarifesi

Açılışa özel 1 ay ücretsiz seyahat imkanı sunulan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı yarından itibaren ücretli tarifeye geçecek. Peki bilet fiyatları ne kadar olacak? İşte Ankara-Sivas YHT Hattı ücret tarifesi...

AnadoluJet bilet Haberi

AnadoluJet bilet

Türk Hava Yolları markası olan AnadoluJet'ten 8 Aralık 2014'e kadar gidiş-dönüş uçak bileti satın alan Turkcell kurumsal hat sahipleri, yalnızca tek bilet fiyatı ödeyerek 15 Aralık 2014 - 15 Ocak 2015 tarihleri arasında dilediğince seyahat edebilecek. 


AnadoluJet'ten yapılan açıklamaya göre şirket, Turkcell kurumsal hat sahiplerine özel yeni bir kampanya başlatıyor. 


Buna göre 8 Aralık 2014 tarihine kadar AnadoluJet'ten gidiş-dönüş uçak bileti satın alan Turkcell kurumsal hat sahiplerinin aldığı biletlerden biri bedavaya geliyor. AnadoluJet'i tercih eden Turkcell'liler 15 Aralık 2014-15 Ocak 2015 tarihleri arasında gönüllerince uçuyor. 


Her kurumsal kullanıcının yalnızca bir kez yararlanabildiği kampanyaya katılmak için AJET yazıp 5478'e SMS göndermek gerekiyor. Turkcell kurumsal hat sahipleri, SMS sonrası gelecek promosyon kodu ile www.anadolujet.com üzerinden kampanyaya katılabiliyor. 


AnadoluJet'in Kıbrıs ve tüm iç hat uçuşlarının dahil...