05 / 05 / 2024

Anafartalar Mahallesi devlet hastanesi denizli

Anafartalar Mahallesi devlet hastanesi denizli

Anafartalar Mahallesi' ne Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan muhtarlık binası için mahalle sakinleri tarafından gerçekleştirilen lokma hayrına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı...

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Konyaaltı'na 150 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Konyaaltı ilçesine 150 yataklı devlet hastanesi yapılacak. Sarısu Mahallesi’nde yapılacak hastanin 2022'de açılması planlanıyor.

Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı!

Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi’nde hayata geçirilen 200 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi tamamlandı!

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleşti. İhalesi tamamlanan hastanenin inşaatına en kısa sürede başlanacak.

İzmir Seferihisar'a yeni devlet hastanesi müjdesi!

İzmir Seferihisar'da yeni devlet hastanesi yapılması için ilk adım atıldı. Düzce Mahallesi'nde yapılacak hastanenin yeri Belediye Meclisi’nde onaylandı.

Bayburt Devlet Hastanesi inşaatında inceleme!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Tuzcuzade Mahallesi'nde inşaat çalışmaları devam eden yeni Bayburt Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Çatalca Devlet Ormanı Nazım İmar Planı değişikliği askıda!

İBB, Çatalca İlçesi, İhsaniye Mahallesi ve Devlet Ormanı Nazım İmar Planı'na ilişkin imar planı tadilatını askıya çıkardı..

Nazilli Devlet Hastanesi'nin eski binası yıkılıyor!

Nazilli Belediyesi, Zafer Mahallesi’ndeki 2013’te depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan eski devlet hastanesi binalarının yıkımına başladı..

Devlet Demiryolları'ndan Halkalı'da satılık arsa ihalesi 7 Ağustos'ta!

Devlet Demiryolları, İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'ndeki arsasını satışa sunuyor. Arsa için son teklif 7 Ağustos'ta verilecek..

Ankara Devlet Mezarlığı ve Orman Alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle ilçesi Gazi Mahallesi, 13479 ada 1 nolu parselin "Askeri Alanı (Devlet Mezarlığı)" ve "Orman Alanı" amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Ünye Eski Devlet Hastanesi arazisi ikinci kez satıştan döndü!

Ünye’nin en gözde yerlerinden olan Burunucu Mahallesi’ndeki eski devlet hastanesi arazisi ikinci kez satışa çıkartılsa da ihaleye katılan olmadığı için satıştan döndü.

Ankara Anafartalar'daki metruk bina çöktü!

Ankara Anafartalar Mahallesi'nde 2 katlı metruk bina çöktü. Can kaybının yaşanmadığı olay mahallede paniğe yol açtı.

Anafartalar Mahallesi devlet hastanesi denizli Haberi

Anafartalar Mahallesi devlet hastanesi denizli


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anafartalar Mahallesi’nin olduğu bölgeye hastane yapılacağını belirtti.


Anafartalar Mahallesi'ne Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan muhtarlık binası için mahalle sakinleri tarafından gerçekleştirilen lokma hayrına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada mahalle için yeni müjdeler verdi. Muhtarların daha verimli çalışmaları, vatandaşların ise daha hızlı hizmet alabilmesi için Denizli'nin farklı mahallerinde muhtarlık binaları yaptıklarını, bu hizmet binalarından birini ise Anafartalar Mahallesi'ne kazandırmış olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Zolan, "Anafartalar Mahallesi her zaman olduğu gibi yeni dönemde de bizim yanımızda sapasağlam durdu. Bize güç verdiniz, destek verdiniz. Bizleri yalnız bırakmadınız, sahip çıktınız. Bundan dolayı tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Artık Anafartalar Mahallesi'ne doğalgaz gelsin istiyoruz. Bunun için planlamalar yapıldı. Ayrıca...