06 / 05 / 2024

anafen çekmeköy kampüsü

anafen çekmeköy kampüsü

Anafen Okulları yeni kampüsünü Çekmeköy’de açıyor, 4 dönümlük arazi üzerinde 13.500 m2 kapalı alana sahip olan kampüsün yapımı Ağustos ayında tamamlanarak yeni eğitim döneminde hizmete sunulacak

Anafen Çekmeköy Kampüsü inşaatı Ağustos'ta bitiyor!

Okul kayıtlarına 1 Mart itibariyle başlayan, 4 dönümlük arazi üzerinde 13.500 m2 kapalı alana sahip olan kampüsün yapımı Ağustos ayında tamamlanarak yeni eğitim döneminde hizmete sunulacak.

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ekmek ya da süt değil ama yine de vatandaşın cebini yakacak. Yüzde 60 oranında zam geldi. Paranın hepsini bitirececek

Vatandaşlar gıdadaki enflasyondan yakınırken bir de diğer alanlardaki ihtiyaçlara gelen zamlar var. Ekmek ya da süt değil ancak vatandaşın almak zorunda olduğu ürün grubuna da yüzde 60 zam gelecek.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Peugeot'un peynir ekmek gibi satan modeli Partner Van'da yüzde sıfır faiz fırsatı! İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi

Peugeot'un peynir ekmek gibi satan modeli Partner Van'a yüzde sıfır faiz fırsatıyla sahip olabilirsiniz. Peki Partner Van kampanya detayları ne? Partner Van ne kadar? İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Çekmeköy Sırapınar 1/1000  ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi, 755 parselin Bitişiğindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başladı!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. tünel açma makinesinin (TBM) kazısı başladı. 

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başlıyor!

Euroband ihracı ile yapımına hız verilen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu’nda, 2. TBM kazısı başlatılıyor. Hattın Sancaktepe İstasyonu’nda 15 Ocak Cuma günü yapılacak tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek.

Çekmeköy Renova Evleri satışta! 10 daire için süper fırsat!

İsmailoğlu tarafından inşa edilen Renova Evleri'nde 10 daire süper fiyatlarla satışa çıktı. Çekmeköy'de yükselen projede 2+1'ler 475 bin TL'ye, 3+1'ler 699 bin TL'ye satılıyor....

İHÜ'yü 'Kampüs Üniversite' kimliğine kavuşturan külliye inşaatı bitti! Yarın açılıyor!

İbn Haldun Üniversitesi'ni teknolojik imkanlarla donatılan modern fakülte binaları ve derslikleri, kongre ve konferans salonları, yurtları, kütüphanesi, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla "kampüs üniversitesi" hüviyetine kavuşturan külliye yarın günü hizmete açılacak. 

Çanakkale Teknik Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 91'i tamam!

Çanakkale Belediyesi’nin teknik birimlerini bir araya toplayacak Teknik Hizmetler Kampüsü’nün inşaatı hızla sürüyor. Teknik Hizmetler Kampüsü’nün yaklaşık yüzde 91'inin yapımı tamamlandı.

anafen çekmeköy kampüsü Haberi

anafen çekmeköy kampüsü

2000 yılından beri, “sevgi ile öğrenilenlerin kalıcı olduğu ” anlayışından hareketle eğitim ve öğretim faaliyetlerini  sürdüren Anafen Okulları yeni kampüsünü Çekmeköy’de açıyor. Okul kayıtlarına 1 Mart itibariyle başlayan, 4 dönümlük arazi üzerinde 13.500 m2 kapalı alana sahip olan kampüsün yapımı Ağustos ayında tamamlanarak yeni eğitim döneminde hizmete sunulacak.


Sevgiyle büyüyen nesillerin, toplumları ileriye taşıyacağı inancıyla yoluna devam eden Anafen Okulları, 2013-2014 eğitim yılında yeni kampüsünü ailelerin ve çocukların hizmetine sunuyor. Yapımı 2013’ün Ağustos ayında tamamlanacak olan Çekmeköy Kampüsü, 690 kişilik öğrenci kapasitesine sahip olacak. Toplam 30 dersliği bulunan okulun ulaşımı da çok rahat; Anafen Okulları’nın Şile ilçesine en yakın kampüsü olma özelliğini de taşıyor. Şile yolu üzerinde Kemerdere kavşağına 300 metre mesafede ve aynı zamanda Çekmeköy kavşağına da 500 metre...