05 / 05 / 2024

anamur hal projesi toplantı

anamur hal projesi toplantı

Mersin Anamur'da hayata geçirilecek olan Anamur Hal Projesi’yle alakalı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de katıldı.

Alanya Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Toptancı Hal Kompleksi Projesi inşaatında yüzde 70’lik kısmı tamamlandı. Yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedelli projede 159 işyeri bulunacak.

Yalova yeni hal projesi için yer tahsisi yapıldı!

Yalova Belediyesi tarafından Kazimiye Köyü civarında 131 bin 440 metrekare alanda inşa edilecek olan yeni hal projesi için bakanlıktan onay alındı. 

Alanya Toptancı Hali inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’ya kazandırdığı Toptancı Hal Projesi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Gölcük Halıdere'ye modern rezidans projesi!

Gölcük Halıdere'ye bölgenin en modern rezidansı inşa edilecek. Çalışmalara başlanan proje Tarihi Roma Mezarlığı'nın tam karşısında hayata geçecek.

Mersin Anamur'a yeni hal müjdesi!

Mersin Anamur'da hayata geçirilecek olan Anamur Hal Projesi’yle alakalı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de katıldı.

Alanya Toptancı Hal projesi Meclis gündeminde!

Antalya’da yeni dönemin ‘istemezükçüsü’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak oldu. Budak son olarak Alanya Toptancı Hal Projesi’ni hedef aldı.

Alanya Hal projesinde ilk kazma vuruldu!

Hale ilk hazma vuruldu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel ile Alanya'daki bir halciyi karşı karşıya getiren yeni hal projesi için ilk kazma vuruldu.

Alanya Hal Projesi genişletilecek mi?

Alanya hal esnafıyla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mevcut imkanlardan çok daha iyi bir hal kompleksini Alanya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Alanya Hal Projesi büyüyecek!

Alanya hal esnafıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mevcut imkanlardan çok daha iyi bir hal kompleksini Alanya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Antalya Büyükşehir'den Serik'e Toptancı Hal projesi!

Büyükşehir Belediyesi, Serik'in Yukarıkocayatak Mahallesi'nde Toptancı Hal yapacak. Dev projenin 5 ve binlik planları yapılırken 2017 yılında projenin startı verilecek

Antalya Döşemealtı'ndaki hal alanı, iş merkezi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, örnek bir işbirliğiyle yeni otogar projesi için mülkiyetindeki alanı kendisine devreden Döşemealtı Belediyesi’ne planlama jesti yaptı. Kullanım hakkı Büyükşehir Belediyesi’nde olan 100 dönümlük hal alanı, toplu iş merkezi olarak yeniden planlandı.

Kabataş Martı Projesi, deniz trafiğini durduracak!

HALİÇ Metro Geçiş Köprüsü’nün de mimarı olan Hakan Kıran tarafından tasarlanan Kabataş Martı Projesi’nin inşaatı 28 Temmuz’da başlıyor. İnşaat süresince Kabataş deniz trafiğine tamamen kapatılacak.

Artvin Arhavi Halı Saha ve Spor Tesisi açıldı!

Sahil dolgu alanı projesi kapsamında yapımı tamamlanan halı sahanın açılışı törenle yapıldı. Açılış törenine İlçe Kaymakamı Şeref Aydın da katıldı...

anamur hal projesi toplantı Haberi

anamur hal projesi toplantı


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Anamur’da hayata geçirilecek olan Anamur Hal Projesi’yle alakalı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da video konferans ile bağlanarak, proje hakkındaki düşüncelerini belirtti.


Anamur Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gubaroğlu, Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Orhun Yıldız ve Büyükşehir Belediyesi ilgili daire başkanları katıldı. Yapım aşamasında olan proje ile ilgili bilgilendirme yapılan toplantıya hal esnafı ile muhtarlar da katılım gösterdi ve yapılacak olan halle ilgili fikirlerini sundular.


Başkan Kocamaz, “Projenin şimdiden Anamur’a hayırlı olmasını temenni ediyorum”


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur Hal Projesi toplantısına video konferans ile bağlanarak, “30 Mart öncesi sizlere bir söz verdik. Dedik ki; ‘Şehir içerisindeki bu hali...