22 / 05 / 2024

Anas Mohammad

Anas Mohammad

Anas Mohammad İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Anas Mohammad tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Eylül'de Bahçelievler, Kocasinan Mahallesi, Aygün Sokak'ta kuruldu.

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermya bedeli ile Mohammad Ataeı tarafından kuruldu.

Anas Alzab Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anas Alzab Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Anas Alzab tarafından kuruldu. 

Kooperatiflerin kuruluş ve anasözleşme tebliğinde değişiklik 2018!

Kooperatiflerin Kuruluş ve Anasözleşme Değişiklik İşlemleri ile Kurucu Ortak Sayıları ve Çalışma Bölgelerinin Belirlenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Faiz ekonomik alanda her türlü kötülüğün anası babası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faizle ilgili olarak faizi ekonomik alanda her türlü kötülüğün anası babası olarak gördüğünü kaydetti.

Korfan Turizm Otelcilik Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Korfan Turizm Otelcilik Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Anas Khurfan tarafından kuruldu. 

Mohammad Al Sawwaf Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Al Sawwaf Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Mouhannd Alsawaf tarafından kuruldu. 

Alaqeeq Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaqeeq Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile MHD Toufek Antar, Abdul Rahman Antar, Mohammad Anas Antar, Ahmad Antar ve MHD Taha Antar ortaklığında kuruldu. 

Vizyon Katara İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Katara İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Alı Abyad, Mohammad Belal Algundı, Anas Aldundı, M. Zagher Dınawı ve Fıras Mouhsen ortaklığında kuruldu. 

Nakheel Yatırım İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nakheel Yatırım İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Mohammed Kahır Alshekh, Erdal Demir ve Mohammad Nazem Asreb ortaklığından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fırst Basıcs Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Basıcs Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohammad Essam Zahra tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alyousef Gayrimenkul Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyousef Gayrimenkul Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Al Yousef ve Alı Mohammad Alı Salama ortaklığında kuruldu.

Almadani Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almadani Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohammad Morhaf Alwanı tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sunbak Gayrimenkul Gıda Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunbak Gayrimenkul Gıda Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Anas M.Y. Sunoqrot tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Anas Mohammad Haberi

Anas Mohammad
Anas Mohammad İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Anas Mohammad tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de kuruldu. 


Anas Mohammad İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: Şirket her türlü müteahhitlik,inşaat işlerini yüklenir.gerekli her türlü faaliyeti yapar..Bunun için arsa ve her türlü emlak satın alır ve satar. Şirket her türlü gıda ve market işleri ile iştigal eder,alır ve satar.Bunun için her işlemi yapar. Şirkket genel ticaret ile iştigal eder ve her türlü ticari metanın alım satımını,ithal ve ihtracını yapar. 


Anas Mohammad İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Kocasinan Mahallesi, Aygün Sokak, No:15 İç Kapı:...