29 / 07 / 2024

Anatolia Ofis çiğli

Anatolia Ofis çiğli

Femetal A.Ş. imzasıyla yükselen proje İzmir İl'i Çiğli' de hayata geçiriliyor. İzmir Anatolia Ofis binası satışta; fiyatı 8 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Şişli'de 24 milyon TL'ye icradan satılık 3 ofis!

İstanbul 10. İcra Dairesi Şişli'de yer alan 3 adet ofisi toplam 24 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Servcorp Sıxteen Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu! 

Servcorp Sıxteen Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketiv bugün Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Servcorp Emeıa Holdıngs Ltd ve Servcorp Offshore Holdıngs Pty Ltd ortaklığında kuruldu.

Gergül İnşaat İzmir Çiğli projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat, İzmir Çiğli'de 91 milyon 500 bin TL'lik yatırımla yeni bir proje inşa edecek. Projede 839 konut ve 255 ofis yer alacak.

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Şişli Bomonti Business Center'da icradan satılık 2 ofis!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli Bomonti Business Center İş Merkezi'nde bulunan 2 ofisi satışa çıkardı. 5.katta yer alan 2 ofisin toplam satış bedeli 5 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Taşyapı-Bulgar Vakfı Şişli projesinin detayları belli oldu!

Taşyapı'nın Bulgar Vakfı Şişli arazisinde inşa edeceği karma projesinde detaylar belli oldu. Konut, ofis, otel ve ticari ünitelerin yer alacağı proje yaklaşık 619 milyon TL'ye mal olacak...

DBM İnşaat'tan İzmir Çiğli'ye ofis projesi!

İnşaat çalışmalarını Çiğli ağırlıklı olarak sürdüren DBM İnşaat, Anadolu Caddesi üzerinde, iki ofis projesi üzerinde çalışıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, projelerden birinde inşaata Nisan'da başlamayı planladıklarını belirtti.

İzmir Anatolia Ofis satışta! 8 milyon 500 bin TL'ye!

Femetal A.Ş. imzasıyla yükselen proje İzmir İl'i Çiğli' de hayata geçiriliyor. İzmir Anatolia Ofis binası satışta; fiyatı 8 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Şişli Nidapark Bomonti iletişim!

Şişli Nidapark Bomonti iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek projede 536 rezidans daire, 102 ofis, 168 odalı otel ve 12 ticari birim bulunuyor.

Urban Statıon Kafe ve Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi Astorıa Şişli Şubesi açıldı!

Urban Statıon Kafe ve Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi Astorıa Şişli Şubesi, Efem Esi ve Gökdoğan Beydoğan Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon 22 bin 360 TL sermaye ile 30 Ekim'de Şişli'de açıldı.

Şişli'de icradan 8 milyon TL'ye satılık 2 ofis!

İstanbul İli Şişli İlçesi'nde bulunan 2 ofis İstanbul 10.İcra Dairesi tarafından 20 Eylül 2015 günü saat 09:40 ile 09:50 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Anatolia Ofis çiğli Haberi

Anatolia Ofis çiğli

Lokasyona göre proje Çiğli Devlet Hastane'sine 150 metre, Gediz Üniversitesi Çiğli sağlık kampüsüne 200 metre, İzban durağı karşısında, Aliağa 30 dakika, Menemen ilçesi 5 dakika, Çandarlı Limanı'na 60 dakikalık uzalıkta bulunuyor.


Femetal A.Ş. tarafından yükselen projede irtibat için telefon numarası 533 506 44 73 olarak belirlendi. Proje Çiğli'de Çanakkale asfaltı; Anadolu caddesi üzerinde yer alıyor.


İzmir İl'i Çiğli'de bulunan proje 4 bin 260 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Zemin artı 2 kat şeklinde yükselen projede 2 katlı otopark alanı da bulunuyor.


İzmir Anatolia Ofis satışta; bina fiyatı 8 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Projede binanın kira fiyatı 45 bin TL olarak belirlendi.



Anatolia Ofis iletişim

Tel: 533 506 44 73

Web: www.femetaldemircelik.com.tr

Tülay...